8

Mandag morgen er nye planer

Vi nåede ikke helt i mål denne weekend, men vi er overskueligt tæt på. Det gør også en forskel i min mave, kan jeg mærke. Der er endelig en fornuftig bålplads og jeg var i køkkenet i går og det endte oven i købet med gammeldags æblekage til aftenteen, så der var ikke et øje tørt.

I dag skulle have haft et andet indhold, end den får, men jeg prøver at være omstillingsparat og er klar til at give mig i kast med det, som måtte vente. Om ikke andet er der lidt finpudsning på kontoret. Der er sange, som skal synges for Lone, der er nyt at dele og der er grønne planter, som skriger på nyt opholdssted. Der er mails i bunker, trykkeri og telefoner at passe. Der er hverdag. Det er i grunden så dejligt.

Må din hverdag vise sig at passe.

Du vil sikkert også kunne lide