4

Te til tiden…

Te til tiden...

Te til tiden…

Ja, det er ikke med min gode vilje, at jeg synes, at teen er landet på et tørt sted og lige i tide. På nuværende tidspunkt ville jeg da ønske, at det var sodavandsis og iskolde drikke, der var i restordre på matriklen, men det var altså teen, så der blev bestilt nye forsyninger i går eftermiddags. I formiddags landede det. En skøn kasse med et dejligt, blandet udvalg.

Udenfor siler regnen ned. Der er gråt og tillige med koldt. Der er ingen sommervarme endnu og egentlig har den vel slet ikke været forbi sådan for alvor, så jeg mærker tydeligt, at sommerferien, som nærmer sig med hastige skridt, er det pejlemærke, der får mig helskindet gennem nogle meget lange uger. Jeg trænger til varme, sol og udeliv. Jeg trænger til sene aftener i haven med rosé og salte mandler, gode bøger og sjove spil. Jeg trænger til svømmeture i måneskin. Jeg længes efter nybagt fougasse og lækre oste.

Jeg glæder mig til at gense Normandiet. Jeg elsker Bayeux og jeg holder af Sainte-Mére-Eglise og Carentan, som ligger på vejen ud til det lille slot, hvis kapel vi har lejet. Jeg kan ikke vente til vi efter en uges tid i Normandiet lander i Dordogne, hvor jeg efterlod mit hjerte sidste år.

Jeg glæder mig sådan. Faktisk ulideligt meget …

Jeg glæder mig til at være sammen og jeg glæder mig overmåde meget til den dag, vi pakker bilen og kører til Bordeaux for at hente en af verdens skønneste unge mennesker, Amanda, som støder til i den sidste del af ferien. Det bliver fantastisk med to skønne, unge kvinder at nyde og jeg er så taknemmelig for, at de stadig gider holde ferie med os ♥

Jeg prøver at være tålmodig og imens jeg venter, bestiller jeg te …

Jeg har for øvrigt handlet hos Natur & Helse i Randers. Måske kender du et sted med billigere priser, men jeg synes, at der er et meget bredt udvalg og jeg holder af, at der er mange varianter, så jeg kan få en solid samling te at vælge mellem. I denne omgang supplerede jeg med 12 varianter og jeg er blandt andet gået meget målbevidst efter nogle varianter med lakrids, som jeg ved, at Kenneth elsker.

I aften skal vi drikke skoldhed te. Der er ikke grund til andet … *suk*

Du vil sikkert også kunne lide