2

At starte dagen med en svømmetur

Vi er landet et rigtigt fint sted. Natten var helt stille. Faktisk så stille, at jeg, når jeg ind imellem var vågen, lå længe og forgæves lyttede efter bare ét eller andet. Først ved 4-tiden begyndte enkelte fugle igen at pippe og da havde jeg kun hørt flagermusene pusle en anelse, når de landede oppe under tagudhænget, hvor de bor.

Søndag er i sandhed stille. Morgenen var så tyst, at jeg sov længe og ikke vågnede før ved syvtiden.

Dordogne

Kenneth og jeg stod op ved 8-tiden, spiste en skøn, udendørs morgenmad og trak så i badetøjet. Vi ville nemlig starte dagen med en svømmetur, så det gjorde vi så sandelig. Vi elsker begge vand og er ikke til at drive op, når vi først er kommet i.

Da Oline fik øjne ved 9-tiden, brugte hun en times tid på at træne rundt omkring i den store, skyggefulde have, inden hun sluttede sig til os, som ikke trænede med andet end det vand, der er at finde i en pool og den slåskamp, der snart kan opstå mellem to tosser alene med en badebold sådan et sted.

Dordogne

Vi trængte til det her. Sol, varme og vand at drive den af i er alt, vi har længtes efter og det har vi fået. Ikke i lang tid, for ingen gider blive forbrændte og der er dage nok at tage af, så vi hyggede er par timer og så trak også Kenneth og Oline ind i skyggen, hvor jeg hele tiden havde siddet og strikket, lyttet lydbog og bare nydt, at livet er godt.

Jeg glæder mig til, at vi får Amanda ned. Hun er den største vandhund af os alle, så vi skal nok få kamp til stregen om diverse badedyr og vi må hellere opruste med et par luftmadrasser og en vandpistol eller to. Det bliver nemlig – og sikkert som Amen i kirken – rigtig sjovt.

Dordogne

I de sene eftermiddagstimer er stedet ovenfor et perfekt sted for den iskolde rosé, vi gemmer i det udendørs køleskab.

I aften er der spas og ballade i Issigeac med masser af boder, musik og glade mennesker. De regner med omkring 2000 besøgende og vi kunne godt være de tre af dem, for det lyder immervæk hyggeligt og hvem gider ikke det ♥

Du vil sikkert også kunne lide