11

På tur i Serie-land

Vi er faldet i serie-fælden. Vi elsker at bruge weekender, hvor vi ikke er på toppen, på serier. Netflix er simpelthen genial til den afslapning, som kan gøre hele forskellen, når batterierne er i bund. Det er bare at vælge. Stort set alt kan findes på Netflix.

Kenneth og jeg er lige blevet færdige med Narcos. Serien bygger på historien om Pablo Escobar, der blev så rig af at smugle og sælge narko, at Forbes i 1989 placerede ham som verdens 7. rigeste person. Han var brutal og helt uden sidestykke. Det lykkedes ham, at tage så fast et tag om sit lands cojones, at han fik det, som han ville. Næsten.

Narcos

En fascinerende historie og rigtig godt fortalt i Narcos. Vi sad tryllebundet fra start til slut. Den kan anbefales.

I går tog jeg så hul på den lille gave, jeg havde haft liggende i en uge. En ny serie på Netflix, som bare lige er mig og passer så utrolig godt til min idé om weekend-hygge; Reign. Jeg sluger den råt. Jeg har set de første 4 afsnit. Jeg er allerede bjergtaget og klar til mere …

Reign

Måske skulle jeg bare se af at få lavet den spandfuld te og komme op i sofaen. Jeg tror det næsten.

Du vil sikkert også kunne lide