9

I går aftes gik vi en tur

I går aftes gik vi en tur ned i området bag huset, for at nyde de sidste solstråler. Det er et stort naturområde, der er omdannet til noget, der minder om den smukkeste, lidt vilde park. Vi trængte til turen ovenpå en skøn, meget mættende frokost i Lalinde og en efterfølgende shoppingtur i Bergerac.

Vores udlejer bruger tid på at slå stier i det høje græs dernede, ligesom han passer søerne, som er anlagt af ham for en del år siden. Den ene driller lidt for øjeblikket, men den anden er smuk og rig på både insekter og fisk, som må hentes op af søen, hvis man har lyst til det.

I går aftes gik vi en tur ned i området bag huset

Dordogne

Bag søerne afsløredes et stort område, som er omkranset af gamle, smukke træer. Her er de fodboldmål, vi havde kig til sidste sommer, for det er nemlig sådan, at vi bor nabo til det hus, vi lejede sidste år. Vi kan bedre lide dette hus. Sikke et held, at det er sådan.

Dordogne

Dordogne

Bag søerne og gemt inde bag et tæt krat ligger altså den fodboldbane, der er etableret til glæde for store og små, som vel at mærke finder den. Den er nemlig temmelig hemmelig, som den ligger bagerst i det skønne område og bestemt ikke gør noget væsen af sig.

Her er også de største bambus jeg nogensinde er stødt på. De findes naturligvis meget større, men ikke hvor jeg er kommet. Oline måtte straks hen og agere sammenligning. De er mange meter høje og står tæt flere steder dernede.

Dordogne

Oline måtte lige prøve at kravle op i en af dem. Lidt pole var vist idéen, men lad os bare sige, at der er grænser for, hvad sådan en bambus kan holde til i den størrelse, der kan findes nederst i haven.

I dag er sidste dag med Oline. I morgen flyver hun hjem. Hun flyver via London til København, hvor Annemette og Heidi får glæde af hende. Vi har fået halvanden uge sammen med hende og det har været skønt. Vi ser hende om et par uger, men indtil da vil vi nyde livet og hinanden. Vi har det bedste betingelser for begge dele ♥

Du vil sikkert også kunne lide