7

Det er måske lidt tidligt at længes efter Dordogne

Det er måske lidt tidligt at længes efter Dordogne

Det er måske lidt tidligt at længes efter Dordogne, men efter en påskeferieafslutningsopvågning med brask og bram, længes jeg forsigtigt efter sommerferien.

Det gør jeg, fordi jeg ved, at jeg kommer til at sidde og glo ud i luften. Jeg skal lave ingenting. Det trænger jeg akut til, så derfor længslen efter en tid, der ligger nogle måneder forude.

Inden jeg når til sommerferien, er der mange skønne dage i vente. Solen skinner lige nu og den minder mig om, at jeg har verdens dejligste have og en terrasse, der er på størrelse med et pænt stort parcelhus og ikke mindst Feddet med hængekøje og mange timers udeliv, som jeg elsker.

I en stor spånkurv står en skøn samling Dahlia. De venter på, at vejret bliver til, at de kan plantes. Frost er udelukket, så jeg finder tålmodigheden frem.

Det er måske lidt tidligt at længes efter Dordogne

Jeg har ingen stauder i haven mere. Jeg har ingen blomsterbede. Jeg har enkelte træer og buske, som kortvarigt blomstrer, men ikke noget, som står hele sommeren. Det kommer disse heller ikke til, men jeg elsker dem og når de først er her, har jeg blomster til langt ind i sensommeren og efteråret.

Jo, der er nok, jeg kan glæde mig til. Også efter en brat påskeferieafslutningsopvågning og i morgen er jeg igen landet i hverdagen, men du ved sikkert, hvordan jeg har det :-)

Du vil sikkert også kunne lide