2

I morges stod jeg op til en have, der var hvid af sne

I morges stod jeg op til en have, der var hvid af sne. Nu er der bare vådt og knapt så hvidt, men jeg nåede at se, at det sneede udenfor. Jeg elsker det. Jeg bliver glad, når det sner. Sådan er det bare.

Jeg brugte søndagen på tøjvask og lidt oprydning i nogle forsømte hjørner. Det gjorde godt. Bagefter hyggede jeg med at se Game of Thrones med Kenneth. Vi er faldet i det hul. Vi ser serien på HBO og vi er lige nået ind i sæson 3. Oline griner vist lidt af mig, fordi jeg altid siger, at fantasy ikke er noget for mig og her sidder jeg så og er helt opslugt. Jeg elsker Tolkien. Jeg holder af eventyr. Jeg er bare meget bestemt omkring typen af fantasy. Avatar har aldrig nogensinde talt til mig. Det er for underligt med de blå væsener og sådan er jeg så utrolig inkonsekvent og Oline må gerne grine. Det er i orden med mig.

Jeg vaskede og blokkede også endnu et Pebble Beach Shawl. Denne gang er det strikket i en rest af noget nær ren kashmir, som Kenneth havde på bud i Kenneths Corner for nogle uger siden.

Jeg strikkede den største størrelse første gang. Denne gang har jeg strikket den mindste. Det er blevet til et lille, smukt tørklæde, som er let at bruge. Måske skal det med mig ud til havet. Jeg tror det. Jeg har nemlig planer om en rejse. En lille, kort rejse. En arbejdstur, men den skal henlægges til en kyst. Gerne på Gotland. Et ophold i Visby står højt på min ønskeliste, men der er langt til Gotland og det er længden af fridage, der kommer til at afgøre destinationen.

Fridagene ligger langt ude i fremtiden, så der er både god tid til at planlægge destinationen og nyde det smukke, lille sjal/tørklæde.

I morges stod jeg op til en have, der var hvid af sne.

Fakta:

OpskriftPebble Beach af Helen Stewart.

Garn: Sjalet er strikket i garn fra lageret. En rest af noget omtrent ren kashmir, som var at finde i Kenneths Corner på et tidspunkt.

Pind: 4

Garnforbrug: I alt 118 gram.

Ny teknik: Ingen.

Bemærkninger: Pebble Beach er virkelig smukt. Det findes i tre størrelser. Jeg har strikket den mindste og det er en perfekt størrelse, hvis man holder af at bære sjaler som tørklæder snoet rundt om halsen. Det gør jeg, så jeg er meget begejstret for resultatet.

Du kan se mere her.

Du vil sikkert også kunne lide