7

Søndag med fornemmelse af sommer

Jeg er vågnet på til en søndag med fornemmelse af sommer. Sol og duften af græs, muld og de lavendelbuske, jeg strejfer på vej ned ad havegangen.

En kop kaffe kommer først til nu, hvor jeg er indenfor igen. Jeg havde travlt med at følge med Oskar, da vi skulle ud. Han løber frem og tilbage mellem terrassen og mig, for jeg skal med. Der er ingen tvivl om, at han nyder, at jeg gider gå med ud. Han under mig gerne at nyde, som han nyder, fornemmer jeg.

Vi er ikke i gang med haven endnu. Vejret har ikke været til det og de tidlige morgener er stadig så kolde, at det ikke vil give mening at sætte sommerblomster derud.

Engang kunne jeg ikke vente, men med årene er jeg blevet tålmodig. Jeg venter, til jeg er sikker på, at de vil trives. Indtil da nyder jeg bare et varmt hjørne uden udsigt til blomster, men med udsigt til træer, der grønnes og syren-knopper, der står på spring. Blomster skal nok komme, ligesom de sidste maleropgaver bliver udført i løbet af foråret og sommeren. Vi er snart i mål og jeg prøver ikke at lade mig stresse af, at der er så mange opgaver og så lidt tid.

Morgenens først vask er hængt ud. Jeg vasker videre. Det gode vejr skal udnyttes. I næste uge taler de om regn og frost igen. Jeg er i grunden svært tilfreds med, at jeg stadig kører på vinterdæk, men hvem kunne gætte, at det er tilpas, når man er midt i maj? Ikke mig.

I går var Oline forbi. Hun lavede en skøn og lækker brunch til os og så havde hun en kage med. Hold da på … den lagde sig tungt, skal jeg hilse og sige. Et lille stykke holdt resten af dagen :-)

Jeg hæklede en halv times tid i solen. Jeg lyttede lydbog og hæklede, mens jeg nød, at jeg for første gang dette år sad udenfor. Det var så dejligt. Andet er der ikke at sige til det. Jeg tror, at jeg vil prøve at gentage det i dag. En halv time. Mere kan jeg ikke holde ud, men sikke en halv time :-)

Rigtig god søndag til dig derude :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide