15

Forrige weekend skulle vi i gang

Forrige weekend skulle vi i gang med at efterisolere gulvet på Feddet. Jeg vaskede tøj, hængte det i tagrenderne og lod to og fem være lige. Det så lidt sjovt ud, skal jeg ærligt indrømme, men det virkede og jeg nåede at tørre det meste af vores tøj, inden det gav sig til at regne. Imens forberedte Kenneth gulvet. Det skulle være klar til de fliser, vi havde besluttet at lægge.

Forrige weekend skulle vi i gang

Vi havde besluttet os for belægningstegl. Farven var vi i tvivl om, men vi endte med at vælge den gule. Vi har set nok rødt for et helt liv efter at have boet i rødt hus de første atten år på Tjørnevang.

Belægningstegl var blevet bestilt hjem og stod klar, så inden længe var Kenneth faktisk klar til at begynde det sjove arbejde med at lægge stenene. Han nåede ikke mange, før han kunne mærke knæleddene give sig. Kenneth lider af urinsyre-gigt og har gjort det i mange år, så han ved præcis hvordan forløberen til et anfald føles. Der var kun én ting at gøre og det var at indstille arbejdet, for at tage anfaldet i opløbet.

Han nåede det ikke. Han fik rigtig ondt i løbet af aftenen og så går det altså dage – endda mange dage – inden han igen er ovenpå, så vi tog tålmodigheden frem og lod afbrækket give os et par timer i stille vegeteren i stedet for. Det er ingen skidt beskæftigelse at lave ingenting og i havde godt af det.

I denne weekend har vi haft arrangement i Garnudsalg lørdag og været heldige at have venner på besøg hele weekenden, så vi satser på, at vi kan nå lidt længere i den kommende weekend. Vi glæder os sådan til at blive færdige med det, for vi længes efter skønne aftener derude og vi ved, at det ville gøre en vigtig forskel for vores ferie, at det bliver færdigt. Den skal nemlig holdes på Tjørnevang.

Vi har været nødt til at aflyse vores udlandsrejse. Mor skal opereres og fordi vi ikke ved hvor omfattende post-operationens behov for hjælp er, måtte vi skrive til vores udlejer og aflyse leje af feriehuset i Dordogne. Jeg har også aflyst hotellet ved Lago di Como med sø-udsigt og hvad har vi, for det dur bare ikke lige nu. Vi gemmer os på dagen for vores sølvbryllup og så stikker vi af senere på året, hvis vi kan finde et hul i kalenderen, der giver mening for alt og alle.

Må jeg godt sukke efter noget sommer nu?

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide