15

Forrige weekend skulle vi i gang

Forrige weekend skulle vi i gang med at efterisolere gulvet på Feddet. Jeg vaskede tøj, hængte det i tagrenderne og lod to og fem være lige. Det så lidt sjovt ud, skal jeg ærligt indrømme, men det virkede og jeg nåede at tørre det meste af vores tøj, inden det gav sig til at regne. Imens forberedte Kenneth gulvet. Det skulle være klar til de fliser, vi havde besluttet at lægge.

Forrige weekend skulle vi i gang

Vi havde besluttet os for belægningstegl. Farven var vi i tvivl om, men vi endte med at vælge den gule. Vi har set nok rødt for et helt liv efter at have boet i rødt hus de første atten år på Tjørnevang.

Belægningstegl var blevet bestilt hjem og stod klar, så inden længe var Kenneth faktisk klar til at begynde det sjove arbejde med at lægge stenene. Han nåede ikke mange, før han kunne mærke knæleddene give sig. Kenneth lider af urinsyre-gigt og har gjort det i mange år, så han ved præcis hvordan forløberen til et anfald føles. Der var kun én ting at gøre og det var at indstille arbejdet, for at tage anfaldet i opløbet.

Han nåede det ikke. Han fik rigtig ondt i løbet af aftenen og så går det altså dage – endda mange dage – inden han igen er ovenpå, så vi tog tålmodigheden frem og lod afbrækket give os et par timer i stille vegeteren i stedet for. Det er ingen skidt beskæftigelse at lave ingenting og i havde godt af det.

I denne weekend har vi haft arrangement i Garnudsalg lørdag og været heldige at have venner på besøg hele weekenden, så vi satser på, at vi kan nå lidt længere i den kommende weekend. Vi glæder os sådan til at blive færdige med det, for vi længes efter skønne aftener derude og vi ved, at det ville gøre en vigtig forskel for vores ferie, at det bliver færdigt. Den skal nemlig holdes på Tjørnevang.

Vi har været nødt til at aflyse vores udlandsrejse. Mor skal opereres og fordi vi ikke ved hvor omfattende post-operationens behov for hjælp er, måtte vi skrive til vores udlejer og aflyse leje af feriehuset i Dordogne. Jeg har også aflyst hotellet ved Lago di Como med sø-udsigt og hvad har vi, for det dur bare ikke lige nu. Vi gemmer os på dagen for vores sølvbryllup og så stikker vi af senere på året, hvis vi kan finde et hul i kalenderen, der giver mening for alt og alle.

Må jeg godt sukke efter noget sommer nu?

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide

15 kommentarer

 • Svar
  Vi har arbejdet intenst på at skabe et hul til Provence af Slagt en hellig ko
  17. august 2017 at 18:22

  […] tingene trods lidt svære odds. Sådan ser det ud til at gå med vores håb om en kompensation for vores aflyste sommerferie. En arbejdsferie, som kan henlægges til sydligere himmelstrøg, så fritimerne ind imellem kan […]

 • Svar
  F R E D A G S L I S T E N af Slagt en hellig ko
  1. juli 2017 at 00:25

  […] er det ikke. En aflyst sommerferie ligger forude og jeg prøver stadig desperat på ikke at græde flere tårer over det. Det er ikke […]

 • Svar
  F R E D A G S L I S T E N af Slagt en hellig ko
  17. juni 2017 at 02:32

  […] drømmer om den rejse, jeg ikke skal afsted på. Jeg drømmer om solrige dage med ingenting og aftener med skønne middage ved bredden af Lagi di […]

 • Avatar
  Svar
  Signe
  13. juni 2017 at 11:44

  Æv, hvor er det surt at måtte aflyse jeres ferie, især med de prognoser :( Men det kan bestemt ikke være anderledes.
  Vi holder ferie på Bornholm, så jeg håber godt nok også, det der vejr tager sig lidt sammen… for så er Bornholm eller jeres fed ikke noget dårligt sted at tilbringe sommeren :) Gid, den bliver god uanset.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. juni 2017 at 15:39

   Det hverken kan eller skal være anderledes og jeg er sikker på, at det går alligevel og vi hepper på godt vejr i Danmark, gør vi :-)

 • Avatar
  Svar
  conny
  13. juni 2017 at 10:43

  Øv for al den sygdom, men I er vist gode til at få noget godt ud af dagene alligevel. Mht. sølvbryllup vil jeg bare sige, at det også kan være hyggeligt at blive fejret. Vi fik en surprisefejring, det var nu sjovt. Men sådan er vi (heldigvis) forskellige.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. juni 2017 at 15:38

   Selvfølgelig kan det være hyggeligt at blive fejret, men vi er ikke gode til det ;-)

 • Avatar
  Svar
  Karina Simonsen
  13. juni 2017 at 10:33

  God bedring både til den ene og den anden. Hvorfor skal gulvet laves om?

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. juni 2017 at 15:01

   Vores tømrer fejlkonstruerede huset, så det trækker konstant derude og derfor skal gulvet lukkes, så det ikke sker mere :-)

 • Avatar
  Svar
  Violykke
  12. juni 2017 at 20:22

  Sikker på i for en super skøn ferie, også selv om den er i dk. Og glæder mig til at læse med. Og pøj pøj til din mor.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. juni 2017 at 15:40

   Tak og jeg er også sikker på, at det bliver hyggeligt uanset hvor vi er :-)

 • Avatar
  Svar
  Karin
  12. juni 2017 at 19:43

  Ikke fordi jeg er utidig og ikke under jer ferie, men jeg glæder mig altså til at læse din blog fra en dansk sommerferies øjne.
  Du skriver så inspirerende. Og jeg er sygemeldt og må ikke holde ferie, så jeg har også måttet aflyse en campingferie i Sverige …..
  Sådan er livet indimellem …. men vi har det jo godt alligevel …..

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. juni 2017 at 13:26

   Nu får vi se, Karin, hvor inspirerende det bliver. Det kan være, at det bliver en lang klagesang ;-)

 • Avatar
  Svar
  K-V
  12. juni 2017 at 17:30

  Åh, det er synd for jer!
  Men ferie i DK kan bestemt også være dejlig. Spørgsmålet er bare, om I kan holde jer fra geschæften, når I nu alligevel er hjemme. Urinsyregigt har jeg også, men får Alloporinol profylaktisk, og det hjælper mig meget.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   13. juni 2017 at 13:24

   Vi får se, hvor gode vi er til at holde fri. Kenneth er også i daglig behandling, men kan ikke helt undgå anfald, desværre.

  Byd gerne ind