5

Hva´ i helved går de rundt og gør i banken efter tre

Hva´ i helved går de rundt og gør i banken efter tre? Ja, hvad mon?

I Garnudsalg arbejder vi med f.eks. at liste nye opskrifter, når klokken er blevet efter tre. I dag er det præcis, hvad jeg gør. Lister opskrifter og ind imellem drikker jeg kaffe, holder mandags-møde med alle de ansatte og personalechefen, optager video af butikken og af de ansatte, som vinker og smiler, for at sende det til et beskedent hjem på grænsen til en skov i det sydlige USA, nærmere bestemt til Greenville, Alabama, fordi en af mine gode venner bor lige akkurat der og er tidligt vågen og i humør til en lille snak. Han har aldrig besøgt os og han og jeg håber fortsat, at det bliver virkelighed en dag, men indtil da må vi nøjes med snak, grin og billeder og videoer af hinandens liv, som vi har gjort det de sidste 15 år.

Efter en lille snak er vi enige om (jeg er, han er ikke, men jeg bestemmer), at jeg må videre med dagens opgaver, som i dag også består af en række opgaver med at forfatte og tilrette tekster.

På mit bord ligger en opslået kalender. Den er fyldt med gule huskesedler, kalendere med forskelligt formål. Én med ferier, én med en oversigt over nyhedsbreve og længere væk ligger en bon og byttepenge for de sandwich Kenneth og jeg har købt til Garnudsalgs frokost i dag.

Hva´ i helved går de rundt og gør i banken efter tre? Ja, hvad mon? I Garnudsalg arbejder vi med f.eks. at liste nye opskrifter, når klokken er...

Nederst i billedet er sedlen, der er min dårlige samvittighed. Øjenlæge står der. Det handler om, at jeg skal have booket en tid til øjenlæge, men jeg glemmer det konstant og jeg orker ærlig talt heller ikke, så måske jeg ubevidst skubber det med at få den aftale i hus. Snart, lover jeg mig selv og skynder mig videre i dagens tekst.

Under bordet ligger Oskar. Han ligger nede ved mine fødder, men sådan placeret, at han kan kigge ud i gangen og på den måde holde øje med, om der kommer nogen forbi.

For et øjeblik siden mindede han mig om, at det er på tide at komme hjem. Nu, synes han. Jeg kan egentlig kun give ham ret, for klokken har passeret tyve.

Nyhedsbrevet er sendt ud for tyve minutter siden. Forude venter en sofa. Jeg gider godt snart lidt mad og så at lande i den. Åh jo …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide