6

F R E D A G S L I S T E N

Efteråret er her og proportionalt med dets ankomst, er min trang til at blive liggende under dynen vokset, men F R E D A G S L I S T E N skal jeg altså prøve at genoplive. Jeg er nemlig ikke sådan at få ud af fjerene og Kenneth kan ikke længere regne med, at jeg altid er oppe til at vække ham, hvis han har en aftale. Jeg sover længere og længere, for mørket er ankommet, men uagtet at det er sådan, så vil jeg så gerne genoptage nogle ting og F R E D A G S L I S T E N er en af dem.

Min biologi fortæller mig lige nu, at det ikke giver mening at stå op, før det er lyst. Jeg er tilbøjelig til at være enig med den, for lige så vild jeg er med mine sommermorgener, hvor jeg gerne er oppe omkring klokken fem, lige så træg er jeg til at give slip på den varme dyne, når mørket hersker.

Den bedste sommer i mands minde

Min lyst til simreretter er insisterende. Min trang til stearinlys og æblekager ligeså. Jeg bygger hule og jeg elsker det i grunden også. Der er bare den hage ved det, at jeg simpelthen har haft den bedste sommer i mands minde og jeg har så svært ved at skulle give slip på den. Heldigvis er en del af den gode sommer ting, der følger med mig ind i efteråret og jeg glædes dagligt over alt det gode, der sker for mig og os.

Vi har fået sommerhus. Jeg håber sådan, at vi kan indvie det til min fødselsdag. Det ville jeg elske. At sidde midt i naturen, men alligevel indenfor, mens vi spiser, snakker og hygger med alle dem, vi holder af. Det er mit mål lige nu. Jeg håber, at jeg når det, men gør jeg ikke, kommer muligheden jo igen masser af gange siden og en anledning er jeg virkelig god til at finde.

Efteråret er her og proportionalt med dets ankomst, er min trang til at blive liggende under dynen vokset, men F R E D A G S L I S T E N skal jeg altså prøve at genoplive

Mens jeg venter, trækker jeg tiden under dynen

Mens jeg venter på sommerhuset og de første weekender med overnatning og brændeovn, friskbagt brød og ture til Vesterhavet, trækker jeg tiden under dynen. Jeg er gået i hi for en tid. Det er i orden med mig.

Fredagslisten afspejler den sidste tids aktiviteter:

  • Jeg er blevet helt vild med ingefær-karameller og jeg kan slet ikke få nok. Jeg skal lige have fundet en lokal pusher, men så er jeg også klar på at aftage i mængder, der kan brødføde en mindre hær. Man skal naturligvis være vild med ingefær. Det siger sig selv.
  • Jeg er vild med genbrug og har fundet et par gode butikker, jeg elsker at komme i. En af dem ligger lige ude i den sydlige del af Aalborg og den er ganske særlig, fordi den ikke er én butik, men masser af små stande, udlejet til mennesker med varierende smag. Der er altid noget at komme efter.
  • Jeg har flyttet farven karry ind i indretningen. Jeg bygger som sagt vores vinterhule lige nu og pludselig opdager jeg, at jeg har karry med i små farvepletter. En pude i sofaen. En lille vase. Et lille skilderi, hvor farven indgår. Jeg har noget med karry.
  • Jeg vil strikke CORVID af Jared Flood. Ulla kiggede forbi tidligere i dag og var iført sin smukke udgave. Jeg har haft opskriften liggende, siden den udkom, men det er et stort arbejde og jeg har altså ikke været helt overbevist. Det er jeg så nu. Jeg tager garn med hjem med det samme, for den er bare helt fantastisk, når man ser den i virkeligheden.
  • Jeg opfører mig som et egern på vej mod vinter. Jeg samler små kurve fyldt med fine ting, der skal have plads i sommerhuset. Jeg planlægger og jeg hygger mig stort med det. Jeg glæder mig usigeligt meget til, at vi endelig kan begynde at bruge det.
  • Jeg drømmer om et vildmarksbad. Det må nok blive ved drømmene, men sikke fantastisk det ville være at sidde på terrassen, midt i klitterne og kigge op mod stjernerne, mens varmt vand omslutter mig – nå ja, og så gerne med en G&T i hånden, tak.
  • Jeg kunne købe mig fattig lige her – men gør det altså ikke, for mad på bordet må der til ,-)

Weekend om få timer

Om et øjeblik skyder vi weekenden i gang. Vi har ingen planer. Det passer godt, hvis du spørger mig. Jeg trænger til at finde mig selv og oplade batterierne. Det gør jeg allerbedst i mit eget selskab med et strikketøj og en god bog i ørerne, så gæt hvad min lørdag i hvert fald skal indeholde …

Rigtig god weekend til dig og dine ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide