7

Strikkejournal ført over HÅNDENS ARBEJDE

Jeg har manglet et sted at samle alle mine strikkede og hæklede projekter. En strikkejournal. Et sted, hvor jeg kan notere lidt omkring dem. Huske dem. Vende tilbage til dem og hurtigt få en idé om, hvor meget garn jeg brugte, hvem jeg strikkede til og om jeg f.eks. ændrede på noget i opskriften. Gennem årene er det blevet til mange strikkede eller hæklede projekter. Nogle husker jeg bedre end andre. Nogle er brugt hver dag. Andre er glemt, så snart de forlader mine hænder, men fælles for dem er, at de har givet mig glæde og jeg ville ønske, at jeg kunne huske dem alle.

Alt dette kan jeg på ravelry, men …

Jeg elsker følelsen af papir og pen. Jeg holder af at bruge min håndskrift, som alt for sjældent motioneres i det nye, digitale samfund og jeg får stor nydelse ud af at håndskrive noter, tegne modeller og i det hele taget have hæfterne stående på hylden i mit arbejdsværelse, hvor jeg kan hente alle oplysningerne frem, om alle de smukke ting, jeg gennem tiden har skabt ved HÅNDENS ARBEJDE.

Strikkejournal ført over HÅNDENS ARBEJDE

Nu har jeg selv lavet de hæfter, jeg syntes, at jeg manglede. Journaler ført over det, jeg laver; HÅNDENS ARBEJDE. Rene, enkle og lige akkurat sådan, som min æstetik byder mig. Jeg synes, at de er smukke og indbydende og allerbedst, så er det lykkes mig at få dem til trykt, så de kan sælges ved Garnudsalg til rigtigt rimelige penge.

Jeg elsker allerede mine hæfter. Jeg er vild med, at det er lykkes mig at huske alle de ting, jeg gerne ville have med i sådan en strikkejournal.

Der er plads til 11 projekter, mål på dine yndlingsmennesker, omregningstabeller, lister over dit værktøj, gode strikkepodcast, inspirerende instagrammere og sider til at notere dine fremtidige projekter på med meget mere i HÅNDENS ARBEJDE – LEKSIKON. Bind 2 af HÅNDENS ARBEJDE består af ialt 44 sider. Der er plads til 19 projekter og tilmed en side til at notere dine fremtidige projekter på.

Du kan se meget mere lige her, hvor jeg har lavet et samlet tilbud på begge hæfter. Tag et kig på de forskellige sider, der er i Bind 1. Du kan naturligvis nøjes med at købe et enkelt hæfte, hvis du hellere vil det, men jeg håber uanset, at jeg har givet dig lyst til at føre strikkedagbog også. Jeg er nemlig vild med min allerede :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide