18

Vi ligger i flytterod hjemme

Vi ligger i flytterod hjemme. For at sige det mildt. Vi spiller Tetris® med fyldte flyttekasser og møbler og det er ind imellem en udfordring at få plads til et helt hjem på få kvadratmeter. Sidst har vi været i gang med at rydde endnu et rum og derfor skulle vi have plads til en del løsøre, møbler og andet af hjemmets habengut, hvorfor vi traf en rask beslutning om, at vi lige så godt kunne tømme bryggerset, som senere skal forvandles til nyt badeværelse.

Jeg endevendte kontoret tidligere, men flytterod er jeg vant til

I bryggerset stod et bord, jeg længe har ønsket at få herned på mit kontor i GARNUDSALG.DK. I morges startede jeg dagen med at rømme en stort reolsystem herinde. Igen spillede jeg Tetris®, for sådan må det være, når man ikke bare kan flytte alting på én gang, men må gøre det i små etaper. Jeg flyttede lidt rundt med tingene og til sidst var der plads til at flytte mit skrivebord, hvorefter bordet hjemmefra kunne komme herind.

Vi ligger i flytterod hjemme

Skrammerne er det bedste ved bordet

Det er et bord, der har levet den første del af sit liv som bord i et formnings-lokale på en folkeskole. Det bærer det tydeligt præg af og det er derfor, jeg elsker det. Jeg elsker det på grund af arbejds-højden. Den passer til mig, når jeg står ved det. Jeg er glad for hylden nedenunder bordet. Jeg elsker det bare for alt. Også skrammerne. Særligt for skrammerne.

Hjemme er det brugt til blandt andet at folde vasketøj på. Derfor ved jeg, at højden er helt rigtig til mig.

Jeg skal nok nå i mål en af dagene

Der er andre dele af kontoret, der mangler lidt hygge og endda lidt oprydning, men det kommer alt sammen. Lige nu er jeg bare glad for at være i hus med de store ting som reoler og borde.

Jeg har fået mulighed for at rulle op for persiennerne nu. Jeg vender rigtigt i forhold til at nyde lyset udenfor. Jeg har kig ud i verden. Jeg er svært tilpas med det og helt sikker på, at jeg bliver rigtig glad for det. Jeg føler mig allerede hjemme, som det hele vender nu og jeg føler også, at det næsten er som at komme hjem. Jeg mangler kun lidt skilderier og hylder på væggene.

Det må komme i morgen, for i dag skal vi fejre Kenneth; mit hjertes udkårne. Han har fødselsdag. Det er derfor solen skinner, hvis du nu ikke allerede havde gættet det :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide