14

Tirsdag aften i maj

Solen står stadig ind på terrassen denne tirsdag aften i maj og jeg elsker det. Aftensol i det bløde hjørne gør godt for sjælen, når det kombineres med solsortens sang og duften af syrener. Her kan jeg snildt sidde og hygge mig, mens lyden af Kenneth i køkkenet trænger ud gennem de åbne døre.

Lydbøger og strikketøj er gode følgesvende

Jeg lytter til en lydbog, strikker lidt og bliver så alt for utålmodig og tager en tur ned gennem haven.

Tirsdag aften i maj

Der er så meget at nyde og jeg kan slet ikke sidde stille. Først en tur ned omkring drivhuset. Der skal lige inspiceres, inden der lukkes døre for natten.

Lige udenfor drivhuset forsøger jeg at sparke liv i en pelargonie, der har set bedre dage. Jeg tænker, at den har svedt lidt rigeligt, men nu får den en dags tid eller to i sval skygge, inden den igen kommer ud i sommeren.

Ramsløg – de skal vel bruges nu …

Jeg kan pludselig dufte vores ramsløg. Oskar må være på tur ad stierne ind i skoven …

Oskar er væk, men ramsløg er her. De dufter af hvidløg og frister til at lave en gang pesto i morgen. Ikke i dag. I dag er Kenneth i køkkenet og derfor bestemmer han, hvad der er på menuen.

Maj er bare den fineste måned i år. Jeg nyder denne uge, hvor vi har taget fri. Det er længe siden sidste portion fridage, så at ramme netop dem, der er fulde af sol og sommer er bare en gave og jeg er så taknemmelig.

Oskar er vendt tilbage til terrassen og Kenneths umiddelbare nærhed, for måske taber han en bøf lige lukt ned i Oskars sultne gab, men da han ser mig, gider han godt løbe ned og hilse på.

Jeg stikker hovedet indenfor i køkkenet. Det ligner et køkken nu. Detaljerne mangler, men overordnet er det nu klart til, at vi fylder det igen med alle vores ting. Vi glæder os.

Vi kan allerede nu lave mad i køkkenet og vi stor-nyder det begge to.

Jeg lægger bløde gummimåtter i bunden af alle skuffer. Jeg forbereder. Jeg vasker op og sætter på plads. Jeg nynner og små-synger imens, for det er bare så dejligt et køkken, vi er endt med. Det føles dobbelt så stort som tidligere. Mindst. Det kan vi lide :-)

Snart er jeg klar til igen at bage. Hvis du vidste, hvor jeg glæder mig til netop det …

Snart.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide