3

Maling og oprydning sættes til side for strikkepindene

Jeg strikker ind imellem alle vores opgaver med at renovere. Maling og oprydning sættes til side for en time med strikkepindene mellem hænderne, for gør jeg ikke det, bliver jeg skør. Jeg elsker at strikke og jeg anser det for at være min mentale yoga. Derfor prioriterer jeg altid at finde tid til en pind eller to. Også når vi har hænderne fulde.

Jeg har gang i adskillige projekter, men fordi jeg kun strikker lidt, er jeg gladest for små, nemme projekter, som ikke kræver meget andet, end en lille tidslomme. Ikke noget med komplicerede mønstre, lange tælle-rækker eller lign. Bare lige ud ad landevejen.

Maling og oprydning sættes til side for strikkepindene

Python af Emilia

Sådan er Python Shawl af Emilia Jensen. Lige ud ad landevejen. Det er et skønt resteprojekt og jeg har fundet alle farverne til de to sjaler, jeg allerede har strikket, i bunken med rester fra tidligere projekter. Der er til mange flere sjaler og jeg er helt sikker på, at jeg ikke stopper her, for det er et herligt lille gave-projekt.

Kenneth farver. Jeg motionerer strikkepindene.

Jeg er vild med de afgrænsede farvefelter. Kenneth har farvet det meste af garnet, jeg har brugt. Det er jeg også vild med.

Python Shawl kan vel også strikkes ensfarvet eller med en anden farvefordeling. Kun fantasien sætter grænsen, men jeg har i første omgang gjort, som opskriften foreslår. Jeg finder snart frem til det næste. Måske det bliver et, jeg ved, Oline vil blive glad for og strikkepindene er klar.

Projekter på pause

Alle mine andre strikkeprojekter hviler lige nu. Jeg har levet mit strikkeliv i et lille hjørne de sidste par måneder. Det bærer mine projekter præg af. De er små og koncentrerede og de store af dem, ender med at blive sat på hold. Jeg kan ikke rigtigt finde overskuddet eller energien, fordi jeg hele tiden støder ind i at mangle et eller andet, som har været låst inde på mit værelse. Om lidt er der igen adgang til det hele og jeg glæder mig, til jeg får tiden til …

  • at rydde op på et værelse, der lige nu bærer præg af at være aflastning for andre rum i huset, der skulle tømmes.
  • at få styr på alle strikkepindene.
  • at skabe orden i alle mine projekter – igangværende og de, der endnu bare er drømme.
  • at finde symaskinen frem. Jo, jeg har syet meget … engang.
  • at få skabt overblik over mit garn. Noget skal måske videregives. Andet skal sælges.
  • at få lagt alle mine strikke-remedier på plads igen. De er hentet ind i lejligheden i tilfældig orden.
  • at få planter og sommerblomster i vindueskarmen i mit værelse.

Der er nok af små planer, men indtil tiden igen er til den slags, så nyder jeg stort, at vi bevæger os fremad i en lang, kontinuerlig linje. Vi finder endda ind imellem tiden til at nyde haven og den sommer, der er landet. Vi er heldige mennesker ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide