14

Kenneth havde udset sig nogle sommerhuse

Søndag fik vi et kort besøg af Oline og Mikael. De var på vej i Shoppen og gjorde lige holdt i Gug, inden de ramte det sikkert travle City Syd. Efter de tog afsted, pakkede vi os i bilen og kørte nordpå. Vi trak ud til kysten.

Jagten, der ser ud til ikke at ende foreløbig

Kenneth havde udset sig nogle sommerhuse, vi skulle se på. Jeg sætter mig bare i passagersædet i bilen, strikker og snakker og når vi ankommer til stederne, stiger jeg ud, kigger, kommenterer og nyder den friske luft. I går var ingen undtagelse og vejret var vidunderligt. Det var mildt, lunt og gråt, men det er faktisk vejr efter min smag. Jeg kan lide den indbyggede stilhed, der er i vejr af den type.

Kenneth havde udset sig nogle sommerhuse

Av for pokker, hvor jeg slog mig

Allerede ved det første hus, gled jeg i den våde skovbund og landede med et brag på dele af mit korpus, jeg med det samme mærkede, ikke tog velvilligt imod slaget. Mine briller fløj – bogstaveligt talt – ind i skoven og landede blødt og godt gemt i krattet. Det tog Kenneth lang tid at finde dem, mens jeg brugte tiden på at børste både mudder, blade og såret forfængelighed af en øm og forslået krop. Bagefter kom jeg til at le, men hold nu op, som jeg stadig i dag er øm.

Vi fik mig læsset ind i bilen og den erfaring rigere, tog jeg mig god tid til at forcere våde græsser, mos og andet grønt resten af dagen. Jeg skulle ikke lige gentage det stunt, kunne jeg mærke.

Da dagen gik på hæld, trak vi sydover. Vi skulle hjem, for der var stadig forberedelser til den arbejdsuge, der ventede lige om hjørnet.

Vi kørte gennem Sandmosen og over Tranum Enge hjem. Der ligger smukke, nærmest uberørte, naturområder, som kan tage pusten fra de fleste naturelskere. Vi stoppede undervejs, når der var særligt smukt eller natur, jeg måtte kigge nærmere på. Jeg så et utal af dyreveksler og vilde bær, men dyrene så jeg ingenting til. Vi var der vist ikke længe nok.

Fornyede kræfter og den fineste solnedgang

Vi nød hjemturen og vi fik set den smukkeste solnedgangsamtidig med, at vi fik vendt stort og småt. Sådan en søndag giver fornyede kræfter. Jeg holder af søndag. Meget.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide