12

Jeg har forladt haven

Jeg har forladt haven

Jeg er gået ind. Jeg har forladt haven. Bare sådan …

Jeg gør det hvert år. Pludselig forlader jeg haven og lader mig optage af varmen og hyggen indenfor. Jeg bygger rede og glemmer alt om alt det, der lige har gjort mig glad og givet mig så mange timer i frisk luft og varme. Jeg går bare og ser mig ikke tilbage. Det er så typisk mig.

Jeg er virkelig svær at trække tilbage. Jeg ved godt, at jeg bør gå ud og rydde op. Jeg bør bruge tid på at fjerne resterne af sommeren; pakke havemøblerne væk og tømme krukkerne, som skal sættes på fjern-lageret indtil næste forår. Jeg ved det godt. Jeg gør det bare ikke. Jeg lukker mig inde med strikketøj, stearinlys og lysten til indelivet.

Når foråret kommer, kigger jeg ud og tænker endnu en gang, at det ville have været så meget lettere at komme i gang med udelivet, hvis jeg havde brugt en weekend i september/oktober på at gøre haven vinterklar og ikke bare havde forladt den på den sidste sensommerdag.

Jeg går bare og ser mig ikke tilbage.

Jeg er sådan. Jeg forlader ting eller situationer, hvis de ikke længere gør mig glad, fungerer for mig eller har tjent deres formål. Jeg flytter mig. Jeg ser mig ikke tilbage. Jeg fortryder aldrig. Jeg sår, høster og så går jeg, når det er tiden til det og det er i grunden mærkeligt, at jeg ikke lige gør den sidste indsats, for jeg er stor fan af orden. Jeg elsker umage, omsorg og orden. Jeg hader ligegyldighed mest af alt.

Jamen hvad sker der så lige her …

At gå og ikke se mig tilbage er jo ligegyldighed, men jeg kan ikke forklare det. Jeg gør det bare år efter år …

At lyve for sig selv …

Det bliver heller ikke i dag, jeg går i haven og pakker udelivet væk.

Jeg er helt overbevist om, at der snart igen kommer varme dage at nyde derude på bænken og så er det arbejde jo helt spildt … eller noget ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide