6

Onsdag er fuld af spas og pligter

Onsdag er igen blevet den ugentlige fridag. Vi har i en periode haft fridag/hjemmearbejdsdag torsdag, men den er flyttet retur til onsdag. Onsdag er fuld af spas og pligter.

Det er jeg glad for. Fridagen giver det fineste afbræk midt på ugen og jeg når så meget, når jeg har fri onsdag, fordi jeg på den dag har haft tiden til at ordne nogle ting, mens andre stadig hænger. Dem samler jeg op på onsdag. Torsdag er jeg så igen klar til de sidste på dage på ugen og jeg har – af en eller anden grund – altid bedre greb om mine uger med onsdag reserveret til alt det, jeg aldrig når.

I dag er ingen undtagelse. En opgave, jeg forgæves har forsøgt at nå at løse både mandag og tirsdag, er nu løst og lagt væk. Det tog en time. Jeg havde ro og blev ikke forstyrret. Jeg skal huske, at det er sådan, for det kan jeg altså vende til egen fordel. Hjemmearbejdsdage er bare løsningen ind imellem.

Onsdag er igen blevet den ugentlige fridag. Vi har i en periode haft fridag/hjemmearbejdsdag torsdag, men den er flyttet retur til onsdag. Onsdag er fuld af spas og pligter.

Jeg har været hos frisøren

To timers selv-forkælelse. Nu meget pænere. Håret altså … og jeg bliver glad hver gang, jeg dropper indenfor hos byens herligste frisører. Jeg snakker, drikker te og lader hovedbunden massere og håret behandle. Det er så godt hver gang.

I dag gik turen på tværs af byen langsomt. Der er tæt tåge heroppe, så der blev kørt fornuftigt og forsigtigt af alle bilisterne, jeg mødte. På hjemturen måtte vi stoppe for Limfjordsbroen var oppe. Ingen udsigt var der ud over en grå, grødet masse, som ikke engang levnede kig til det fartøj, som lod os alle vente.

Resten af turen gik problemløst ind gennem centrum og ud på tværs gennem Kærby for siden at ende i Gug. Så snart jeg var indenfor døren, rørte jeg et brød sammen og smed i ovnen. Det er forlængst smagt og det var skønt med en skive af den gode kommen-ost.

Film og strik

Nu har jeg besluttet mig for, at det må være på sin plads med en film og lidt strik.

Jeg strikker på en julegave. Verdens fineste herresweater, hvis du spørger mig. Herlig Herresweater. Jeg synes, at den klæder de fleste mænd forrygende godt, så valget er faldet på den til en december-overraskelse til en, jeg holder meget af. Fokus Liselotte, maner jeg hele tiden. Færdig skal den snart være, så fokus …

Jeg hygger mig

Jeg skifter lidt mellem at strikke og skrive, tegne og hygger mig i det hele taget med at lave lige akkurat det, jeg har lyst til. Jeg har tændt stearinlys og jeg nyder kigget ud på gårdspladsen, hvor vores bøgehæk står med de flotteste efterårsfarver lige nu.

Resten af dagen er helliget ingenting. Det passer mig strålende, for som du nok fornemmer – med de manglende opdateringer herinde – løber livet alt, alt for stærkt for øjeblikket. Der sker lutter gode ting, så ingen klage her fra, men det levner pokker tage mig ikke meget tid til bare at vegetere. Det savner jeg. Jeg har vist brug for den disciplin, så jeg glæder mig voldsomt til, at vi snart kan begynde at indrette sommerhuset, for det betyder jo, at vi så kan begynde at bruge det.

Deroppe er der stilhed og lige akkurat tid til ingenting. Jeg mangler det sted. Jeg glæder mig, til om snart. Jeg skal så meget lave ingenting ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide