10

Coco før Chanel og så lige en Getting Warmer

Solen står på lur og bryder næsten igennem her omkring frokosttid, men det lykkes ikke helt. Der er koldt her på hjørnet, hvor jeg sidder. Jeg bruger gerne uld allevegne, når vi rammer efteråret. I dag er ingen undtagelse. Min Siri og en af mine efterhånden fem Getting Warmer. Ikke denne med guld, men en af de andre. En blå. Jeg elsker dem alle, men den blå passede lige i dag.

Coco før Chanel og så lige en Getting Warmer

Der er altid plads til en til …

Jeg strikker Getting Warmer. Mere end én og stadig til samlingen, som endnu ikke er komplet. Åbenbart.

Det er hyggeligt strik og helt uden at bruge hjerne. Det er bare derud af og resultatet er skønt. Jeg strikker den i alle mulige og umulige rester og farver. Der er altid plads til en til i garderoben og rester har jeg nok af. Jeg nænner ikke at smide garn ud, så der er en anselig samling, som ind imellem doneres til steder, der formår at få gode og meningsfulde ting ud af dem.

Helt og aldeles gratis

Opskriften er gratis, men kræver, at du er frisk på at strikke på engelsk. Den er meget nem og jeg er sikker på, at du sagtens kan bide skeer med den, hvis du har ork til det. Den er verdens bedste afslapningsstrik og jeg elsker at have en mellem hænderne, når jeg snupper en film eller en af de serier, jeg elsker.

I går så jeg Coco før Chanel på HBO. En dejlig film. Rolig og med smukke billeder. Jeg nød den og jeg strikkede naturligvis imens :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide