10

And, strik og Vesterhav i en skøn blanding

Weekenden fløj forbi. Jeg nåede kun at blinke, så var det igen mandag og jeg sidder bag skrivebordet på kontoret og savner. Jeg savner lørdagen, hvor jeg tilbragte en stor del af tiden ude ved bordet i køkkenet, hvor jeg sad og lyttede radio og snakkede med Kenneth, mens strikkepindene glødede og hele huset duftede af and.

Jeg strikker huer ind imellem andre og større projekter. I lørdags strikkede jeg Far Hills Hat af Jared Flood fra Brooklyn Tweed. Jeg strikkede den i en dobbelt Blackhill Højlandsuld i en smuk, men for mig ukendt farve. En rest, jeg havde liggende.

And, strik og Vesterhav i en skøn blanding

Endehæftning og så en vask

Da huen var færdig og smidt i blød i en balje skoldende varmt vand, spurgte jeg Kenneth, om vi ikke skulle invitere familien til and. Det var jo Mortens Aften og sådan blev det.

Det blev en skøn aften og det allerbedste selskab. Vi fik en skøn and med alt det tilbehør, vi elsker. Vi gik stopmætte i seng, da vi havde ryddet op efter gæsterne sidst på aftenen.

Søndag, sommerhus og skønhed

Søndag var vi lige oppe forbi sommerhuset. Vi skulle op med nogle ting, som efterhånden stod i vejen hjemme og derfor måtte på lager deroppe. Jeg elsker at komme derop. Der er ikke mindre smukt i disse dage og det går fremad med de ting, vi stadig mangler, så forsigtigt optimist er jeg da omkring en december med mulighed for at være deroppe en weekend eller to, men lad os nu se.

Vi endte – selvfølgelig – nede på stranden ved mit elskede Vesterhav. Min nye hue blev indviet og den var dejlig varm.

Langs stranden holdt mågerne spredte samlinger. De fleste fløj, når jeg kom tæt på, men enkelte var temmelig ligeglade med mig. De havde vel ligeså travlt med at afsøge stranden for guld, som jeg havde. Jeg ved ikke, om de fandt, det de søgte, men jeg forlod stranden tomhændet denne gang. Jeg ved jo, at der kommer så mange flere chancer, så lommerne er ikke længere fyldt med sten og skaller.

Vi endte i Blokhus til sen frokost

Vi sluttede søndag i Blokhus. Vi spiste sen frokost på Kunst Cafeen og det viste sig at være et rigtigt hyggeligt sted. Vi sad med kig ud på gaden, hvor folk kom forbi hele tiden enten på vej ned eller på vej op fra stranden.

Jeg spiste Fish & Chips og sikke det smagte. Frisk fisk og håndlavede pommes frites. Det var godt. Kenneth spiste en Pariserbøf og jeg skal love for, at han blev mæt – ligesom mig. Vi bestilte efterfølgende en Latte hver, som vi efterlod stort set urørt, da vi gik. Der var simpelthen ikke plads til den.

Skøjtebane på torvet i Blokhus

Efter maden gik vi op for at lade os underholde af dem, der havde valgt at bruge eftermiddagen på den nye skøjtebane. Der kunne jeg sagtens bruge tid på at betragte store og små med mere eller mindre erfaring med skøjterne.

Vi gik en tur gennem byen, shoppede lidt og tog så bilen retur til Aalborg i den skumring, som kommer før end man aner. Der var sort som natten, da vi kørte ind på gårdspladsen efter en skøn dag fyldt med små, overkommelige eventyr.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide