4

I gang med oprydningen i mine håndarbejdsprojekter

Jeg er endelig kommet i gang med oprydningen i mine håndarbejdsprojekter. Jeg startede i går sidst på eftermiddagen. Jeg nåede slet ikke i bund med oprydningen, men jeg fik taget hul på det bjerg, der stille og roligt er vokset til en størrelse, jeg slet ikke ville være bekendt at dokumentere.

I gang med oprydningen i mine håndarbejdsprojekter

Jeg har haft samtlige projekter i hænderne. De er vejet og fundet enten for lette – ud med dem – eller tilstrækkeligt “tunge” til, at de får en fortsat chance. Kun få overlevede denne gang.

Jeg har genoptaget en smuk Weatherman

Jeg fandt en smuk Weatherman, som kun mangler de sidste 20-30 pinde, inden den kan klippes op og tages i brug. Årsagen til den lange hvileperiode er, at den ser ud til at blive alt for lang på både ærmer og i kroppen. Jeg har ingen idé om hvorfor. Jeg ved heller ikke, om det gør noget, når den er færdig og de indtagninger, den ser ud til at mangle har jeg lagt ind nu. Derfor er den fundet frem igen og jeg strikkede på den hele aftenen  i går. Inden weekenden er slut, er den færdig eller kasseret for alvor. Det har jeg lovet mig selv.

Jeg fandt også den dejligste, bløde start på endnu en Ranunculus

Ranunculus har jeg strikket tidligere i den smukke, tunge og varme Lama fra GARNUDSALG.DK og den blev fantastisk og er brugt flittigt. Denne er helt anderledes, fordi den strikkes i tre tråde Silk Mohair (også fra GARNUDSALG.DK) og derfor er den anderledes let, blød som smør og så har den et helt fantastisk fald. Jeg havde ikke helt glemt den, men der var kommet andre og mere fristende opskrifter forbi og den var blevet syltet. Nu har jeg fundet den frem også. Den SKAL strikkes færdig, så den får også lidt opmærksomhed nu.

Jeg er ikke færdig med oprydningen, så jeg fortsætter ufortrødent

Det er ikke sådan, at jeg nu har været alt igennem og der derfor er en imponerende orden på mit værelse. Slet ikke …

Jeg mangler fortsat bunker og hjørner. Jeg er sikker på, at der stadig er flere projekter, der kasseres eller opgives. Jeg vil med sikkerhed også finde nogle, jeg får lyst til at gøre færdig. Projekter, der er glemte. Projekter, jeg forlængst har opgivet, men aldrig er nået til at trævle op eller kassere. Masser af idéer, der var så tillokkende, at jeg startede dem op og så alligevel aldrig fik dem færdiggjort. Det er slet ikke usædvanligt for mig.

Engang var jeg monogam

Der var en tid, hvor jeg var monogam strikker. Jeg havde aldrig gang i mere end et enkelt projekt. Jeg afsluttede, før jeg startede på nyt. Så fik vi GARNUDSALG.DK og min monogami forvandlede sig til en manisk trang til hele tiden at starte nyt op, fordi skønne fibre hele tiden lokkede.

Nu har jeg gang i noget, der snart må betegnes som for mange projekter. De løber mig over ende, kan jeg konstatere. Med det antal opstartede projekter, jeg finder på værelset, tænker jeg, at det kunne være godt for mig at prøve at bremse den glidebane og i stedet fokusere på at gøre færdigt. Der ligger for mig en stor tilfredsstillelse i at afslutte og tage i brug, så det kunne jeg tænke mig at fokusere på i dette nye strikkeår.

Stop og fokusér

Det betyder, at jeg skal tøjle min lyst til hele tiden at flyve videre. Det bliver svært, for det er min natur at sværme og være impulsiv i alle de kreative sysler, jeg beskæftiger mig med.

Jeg vil øve mig i 2019. Øve mig, sagde jeg ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide