6

Mini-ferie i Rødhus

Jeg har været på en lille mini-ferie. Kun lige to overnatninger blev det til, men sikke en forskel de gør i min sjæl. Der er ro indeni. Jeg har smil på læben ved tanken om de timer, jeg har tilbragt lige der, hvor jeg vist har fået lagt mit hjerte for altid.

Jeg savner stedet, når jeg ikke er der og jeg bruger gerne åndsvagt mange øjeblikke på at udtænke, hvordan jeg kan tilbringe endnu flere timer lige der, hvor himmel og hav mødes.

Strik til din baby

I tirsdags sendte jeg Kenneth og Oskar i forvejen. Jeg selv havde et rigtig hyggeligt arrangement her i Garnudsalg. Vi strikkede sammen til kommende babyer og det var bare så dejligt at ses med andre, som også holder af at strikke småt.

Arrangementet er gratis og vi gentager det hver tirsdag 4 uger frem, så der skal nok blive flere aftener, hvor jeg sætter kursen mod nordvest, når jeg lukker og slukker her, ligesom jeg gjorde i tirsdags. Jeg ankom ved 22-tiden, men Kenneth og vores feriegæster var friske på en aftentur til havet for at se det sidste af solen på himlen, så heldigvis endte vi dernede med kig til en rød, smuk himmel.

Siden har vi gentaget succesen, for en aften skal ikke spildes med ingenting, men kan lige så godt indeholde strand, sand og ikke mindst masser af leg.

En lille mini-ferie

En lille mini-ferie

En lille mini-ferie

En lille mini-ferie

En lille mini-ferie

En lille mini-ferie

Ikke på den lade side

Jeg ligger ikke på den lade side, når vi lige har sådan en dag midt på ugen. Alle minutter skal udnyttes og jeg når imponerende mange ting. Jeg tager dem lige i tilfældig rækkefølge:

  • Bage verdens dårligste brød, som alligevel vakte lykke hos en teenager, som synes, at det smager vidunderligt. Han må spise, til han segner.
  • Flyve med drage på stranden ind i sommernatten.
  • Gå lange ture med Oskar.
  • Se himlen farves orangerød af solen på vej ned i Vesterhavet.
  • Læse i bogen om sommerhuse – tak Lisbeth for den skønne oplevelse.
  • Dyppe tæerne i havet og bagefter nyde at samle sten og skaller i bare tæer og med en mellemtid, der gav begyndende tusmørke.
  • Grille kød og grønt og spise ude i den lyse sommeraften med nogle af dem, jeg elsker.
  • Give plads, tid og rum til samtaler, der kræver mod og hjerte.
  • Kramme, kysse og føle en dyb taknemmelighed over, at jeg er lige her – lige nu.
  • Tage på tur til Lønstrup og bare sidde lige der midt i solen og nyde, at ham, jeg elsker, sidder lige overfor og vil mig ♥

En helt fantastisk sommer

Jeg synes allerede, at vi har haft en helt fantastisk sommer. Der er altid godt vejr, når vi rammer Rødhus. Vi lever ude. Jeg er ikke indenfor med undtagelse af, når jeg skal sove.

Jeg er vild med, at der er vejr til alt det, man skal lave, når det er sommer og jeg husker at udnytte det. Jeg er på stranden. Jeg griller. Jeg spiser ude. Jeg går lange ture. Jeg synes faktisk bare, at vejret er og har været helt fantastisk. Dansk sommer, når den er bedst. Jo, jeg er vild med den.

Jeg elsker, elsker og elsker at være lige der, hvor himmel og hav mødes. Livet bli’r ikke bedre ♥

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide