0

Old School i den smukkeste blå er på vej

Old School er genoptaget efter at have færdiggjort to sweatre i weekenden. Sunday Cardigan til mor og Super Simple Summer Sweater til undertegnede. Begge vellykkede.

Nu kaster jeg mig igen over modellen i det spindelsvævtynde garn. Den vokser stille og roligt, men det er hårdt ved mit bevægeapparat at strikke i de tynde, glatte garner, så jeg skal have noget at skifte med. Jeg har fundet garn frem til endnu en Siri, for den første bliver brugt rigtig meget.

Endnu en blå Siri

Der synes at være et tema for øjeblikket og det er blåt. Jeg strikker blåt. Jeg smiler stille, for jeg har jo lovet mig selv, at jeg vil bruge flere farver. Ikke bare være sort, men rent faktisk begynde at bruge farver.

Sidste år blev det til en rød jakke, men ellers må jeg vist indrømme, at det meste er blåt. Blå er min yndlingsfarve. Det har det altid været og det har aldrig forandret sig, så selvfølgelig er det den, jeg ender med at kaste mig mest over.

Gråblå i den fineste akvarel-udgave

Jeg har endevendt mine garn-gemmer derhjemme og har fundet en smuk, lys gråblå farve frem. Den er lige i det tyndeste, men jeg har selv farvet noget tyndt uld sidste år og det har – utroligt nok – omtrent samme farve, så kombinationen vil helt sikkert blive perfekt og jeg elsker udfordringen, der ligger gemt i bærestykket.

Bærestykket udgøres af de fineste, krydsede masker og det kræver koncentration, når det skal strikkes.

Måske skulle jeg …

Måske skulle jeg finde krydsnøgleapparatet frem og få vundet garn op til den smukke trøje, så jeg kan få lavet strikkeprøven, der skal afgøre, om mit garnvalg er godt.

Tirsdag aften starter om en times tid eller to. Jeg satser på at være klar til både den og et afsnit eller to af The Young Pope. Se den (på Netflix) før din nabo ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide