20

Lundby Krat

Lige udenfor byen har vi Lundby Krat. Et skønt naturområde, jeg er kommet i altid. Her er skov, fuglefløjt og stilhed, når man vælger tidspunktet for besøg med omhu. Det gjorde vi i går.

Vi ankom lige efter klokken 18. Maden stod i ovnen hjemme på Tjørnevang, vi havde været forbi med mad til mor og var så fortsat ud til stedet. Vi ville lige trække lidt frisk luft, inden vi skulle hjem og spise. Vi trængte efter en lang dag indenfor.

Vi gik i bakkerne

Faktisk er det ikke Lundby Krat vi færdes i. Det er Lundby Bakker, men i folkemunde hedder hele området bare Lundby Krat. Uanset er der smukt og i går var der lunt og stille, da vi gik ind i skoven. Det eneste vi kunne høre var fugle og et enkelt får eller to i baggrunden.

Vi mødte tre mennesker. Et forelsket par og en fugle-entusiast med kikkert og kamera. Alle holdt vi god afstand og nikkede bare venligt til hinanden.

Bare lige en lille time

Vi gik kun en kort tur. Hjemme stod maden i ovnen og ventede på, at vi returnerede. Det var Cottage Pie fra forleden og den var ikke blevet ringere af at stå en dags tid.

På vej tilbage til bilen passerede vi grill-pladsen, der er etableret derude. Det er et godt sted for de af os, der trænger til lidt luft under vingerne i disse dage, men de stod ubenyttede hen i går.

Vi så til gengæld en lille familie, som havde taget aftensmaden med i skoven. De spiste på plænen nede ved parkeringspladsen. De sad på et tæppe og nød aftensolen, mens de fik frisk luft og fuglefløjt til gengæld for at tage turen ud til bakkerne.

En gentagelse værd

Jeg drømmer om at gentage turen i aften. Jeg er villig til at finde en ny lokation, men idéen om at komme ud i den friske luft i den stille time, hvor de fleste nordjyder spiser til aften, tiltaler mig. Stilheden var god for den flossede sjæl og med Kenneth som selskab, er jeg meget tilpas.

Du vil sikkert også kunne lide