2

Stille, skønne dage

Vi har haft nogle stille, skønne dage med et minimum af aktivitet, men i stedet dejlige gæster her i sommerhuset.

Skønne venner kiggede lørdag aften forbi til flæskesteg og brownie. Helt klassisk 80’er og det var noget så passende, for gæsterne var Helle og Jesper og vi har trådt vores fælles “barnesko” dengang i 80’erne, hvor lys lilla, mintgrøn og koboltblå sammen med rejecocktail, indbagt mørbrad og brownie var det “hotteste”.

Vi har haft nogle stille, skønne dage med et minimum af aktivitet, men i stedet dejlige gæster her i sommerhuset.

En impulsiv idé

Besøget var et af de skønne, hvor man ikke har planlagt det i forvejen, men bare enes om at mødes med kort varsel. Forventningerne til sådan et arrangement er beskedne, så man kan slippe afsted med det meste, fordi det dybest set bare handler om at være sammen og hygge og det gjorde vi.

Efter nogle voksenliv med børn med meget forskellige behov og liv, der var svære at forene, fordi vi havde behov for impulsivitet på grund af vores usikre hverdag, som konstant blev væltet af endnu en hospitalsindlæggelse og de havde behov for langtidsplanlægning for at imødekomme en hverdag med 3 skønne unger, er vi endelig nået til den børnefri alder.

Den giver en frihed til at aftale impulsivt at mødes. Ingen skal vi sørge for aftensmad til. Ingen skal køres til spejder, fodbold, korsang eller gymnastik. Ingen skal have madpakker. Ingen har brug for, at vi står til rådighed. Vi er bare os selv og vi kan gøre, som det passer os.

Årene med børn er særlige og skønne. Jeg har elsket hvert og et af dem, men jeg kan også sagtens finde charmen ved igen at være børnefri.

Livet er en omskiftelig affære og hver alder har sin charme. Jeg nyder også denne, hvor friheden altså levner plads til impulsive møder, udflugter og sene nattetimer, fordi man kan sove længe … hvis man gider.

Frihed til selv at vælge er slet ikke så tosset endda ;-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide