6

CARDIGAN NO. 6

Jeg har strikket CARDIGAN NO. 6 til mor. Jeg strikkede en cardigan til hende sidste år. Den fik desværre en lidt for varm vask og efter det samlede jeg kræfter til endnu en strik i mors yndlingsfarve, som nok er fuchsia/pink.

Det blev Cardigan No. 6, jeg endte med at strikke. Den er strikket i Blackhill Silk Kid Mohair farve 115 Multi. Den er en smuk blanding af alle mors yndlingsfarver.

Strikket i tre tråde mohair på en pind 6 mm, har den ikke taget lang tid at strikke. Alligevel har den været forholdsvis længe undervejs.

Årsagen skal findes i min begrænsede strikketid. På grund af en masse udefra kommende ting, har det været meget begrænset med strikkeriet. Det hjælper dog en hel del, hvis man koncentrerer sig om et enkelt projekt, som i dette tilfælde var en cardigan til mor.

CARDIGAN NO. 6

250 gram let luksus

Cardigan No. 6 er strikket op i en størrelse XS og der er brugt cirka 10 nøgler Silk Kid Mohair til den. Den er vidunderligt blød og jeg er meget vild med det fald og den tyngde, den har.

Mor blev virkelig glad for den, da jeg forærede hende cardiganen denne morgen. Den passer hende perfekt og ikke nok med, at den passer. Den klæder hende rigtig godt. Jeg er faktisk temmelig sikker på, at hun kommer til at bruge den rigtig meget.

Hun fik en cardigan sidste år, jeg havde strikket til hende. Den brugte hun rigtig meget, så jeg ved allerede, at hun bliver glad for og også bruger de ting, jeg strikker til hende. Så er det virkelig noget ved at strikke til andre, kan jeg mærke. Det er ellers ikke noget, jeg gør meget i. Ærligt, så gider jeg det sjældent.

CARDIGAN NO. 6

Fakta:

OpskriftCARDIGAN NO. 6 af My Favorite Things Knitwear strikket i str. XS

Garn: strikket i Blackhill Silk Kid Mohair i farven 115 Multi – købt hos Garnudsalg.

Pind: 4½ & 6 mm

Forbrug: Ti nøgler af Silk Kid Mohairen.

Du vil sikkert også kunne lide