1

Rundt og rundt og rundt igen …

Rundt og rundt og rundt igen beskriver ganske godt vores søndag. Vi nåede nemlig frem og tilbage mellem Løkken og Rødhus et par gange i går. Ind imellem var vi også i Blokhus og Lønstrup og omegn. Fordi vi kunne.

Vejret var skiftende, men fint nok, hvis man ikke havde planer om at stege ved stranden, var vores vurdering. Senere på dagen kunne vi konstatere, at ikke alle var enige med os i den vurdering, men i hvert fald afstedkom den en søndagstur ud i det blå.

Vi lagde ud med at køre til Pandrup for en kviktest. Vi var én dag fra at være i besiddelse af Coronapas, så ville vi ud at spise frokost i læ for elementernes rasen, var der ingen vej udenom.

I går var der ventetid. Ikke fordi vi var mange, men årsagen til, at vi måtte stå og glane i evigheder udenfor, fik vi aldrig, men igennem nåede vi da på en halv times tid. Der var måske ti mennesker foran os, da vi ankom, så det burde være overstået på et øjeblik, men sådan gik det altså ikke.

Svaret forventede vi var negativt, så vi satte stille kursen mod Lønstrup. På vejen passerer vi altid en gård fyldt med lopper. Vi smutter gerne indenom for lige at se, om der er kommet nyt til. Det er der i virkeligheden meget sjældent. Heller ikke i går, men alligevel endte jeg med at finde en lampefod, jeg ikke har bemærket tidligere. Laget af snavs overbeviser mig om, at den har stået der også de andre gange, vi har været forbi. Jeg har bare overset den.

Rundt og rundt og rundt igen ...

En grundig rens og siden ny fatning og ledning, en lampeskærm og så er den klar til at flytte ind i sommerhuset, hvor den vil passe som fod i hose.

Rundt og rundt og rundt igen ...
Rundt og rundt og rundt igen ...
Rundt og rundt og rundt igen ...
Rundt og rundt og rundt igen ...

Han blev ikke rig på os

Denne gang blev det ved lampefoden. Vi fandt bilen igen og kørte videre ind mod Lønstrup, hvor vi gik en tur ad hovedgaden. Vi kiggede lidt butikker og drak en kop kaffe, inden vi igen returnerede til bilen og i enighed aftalte, at vi ville køre til Blokhus og spise frokost på Futten.

Sådan blev det.

Der var masser af plads på Futten og faktisk var det meget, meget længe siden, vi sidst havde været ude at spise, så vi nød virkelig oplevelsen. Efter frokosten gik vi en tur over til Kalstrup, for i Lønstrup havde Kenneth set en meget smuk kjole, som han syntes, jeg skulle have. Jeg mente at have set den hos dem.

Jeg tog fejl. De havde den ikke, men jeg kom endelig i tanke om, at det var en anden butik i Løkken, jeg havde set den i for nogle uger siden.

Så kører vi da lige derop igen, sagde Kenneth så …

Der er ikke langt fra tanke til handling hos os. Snart sad vi i bilen og kørte nordpå endnu en gang. Denne gang passerede vi ikke bare badebyen ad landevejen, men drejede af.

Jeg fandt butikken, kjolen og et prøverum og så var den ged barberet. Den klædte mig simpelthen ikke. Gudskelov, for så sparede vi de penge ;-)

Vi sluttede af med en tur ned på stranden. Det var her, vi opdagede, at der var folk, som var uenige med os i vurderingen af vejrets egnethed i forhold til solbadning. Der var adskillige sejlivede vikinger dernede. Enkelte endda ude at bade. Vi fristedes ikke det mindste og vendte rundt og kørte snart hjem. Resten af dagen gik med, at vi lavede absolut ingenting. Lige tilpas for resten af søndagen, hvis du spørger mig.

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide