8

Keramikcafé Møllehuset

Sidste onsdag var vi en tur forbi Keramikcafé Møllehuset lige udenfor Lønstrup. Jeg havde bestilt brunch til os nogle uger forinden, så jeg var sikker på, at der var plads til os. Stedet er nemlig et godt besøgt udflugtsmål for folk fra både nær og fjern.

Vi var utroligt heldige med vejret. Det viste sig fra sin bedste sommerside med sol og en næsten skyfri himmel.

Keramikcafé Møllehuset

Ude på bænken midt i solen

Vi var egentlig blevet placeret indenfor, men vejret var skønt og derfor spurgte vi, om vi kunne sidde ud og heldigvis var der ingen problemer i det.

Så sad vi der, side om side, og fik serveret den lækreste brunch med alt, hvad hjertet kunne begære. Lutter gode sager og med hyldeblomstsaft og dejlig kaffe til.

Keramikcafé Møllehuset
Keramikcafé Møllehuset
Keramikcafé Møllehuset
Keramikcafé Møllehuset
Keramikcafé Møllehuset

Vi blev mætte

Vi fik så rigeligt at spise. Da vi rejste os efter et par timer, for at drage videre ud i sommerlandet, var vi mætte og tilpas og en mælkekande rigere. En stribet mælkekande købt på stedet, for sådan er det jo, at minder skal med hjem.

Jeg skummer mælk i kanden fra Møllehuset til vores to-go-kaffe hver morgen. Det er en dejlig følelse, at blive mindet om en skøn formiddag hver gang, jeg griber kanden.

Vi kørte indenom Lønstrup

Vi skulle ingenting derinde. Havde ingen ærinder. Det var bare for at forlænge turen hjem og nu vi alligevel var på de kanter, kørte vi ud til det sted, hvor Mårup Kirke tidligere lå.

Fra pladsen er der naturligvis kig ud over Vesterhavet, men der er også det fineste kig hen til Rubjerg Knude og fyret.

Lopper, Løkken og Blokhus

Vi nåede både lidt loppejagt, Løkken og Blokhus, inden vi endte hjemme mætte på både mad og oplevelser.

Jeg elsker sådan nogle dage, hvor vi tager på små eventyr. Det behøver ikke være andet end en tur ud i det blå. Bare vi er sammen og begge nyder dagen.

Jeg gider snart gentage det :-)

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide