26

Sikke en fødselsdag

Sikke en fødselsdag jeg havde i år. Den vildeste fødselsdag nogensinde. Faktisk var den en eksplosion af overraskelser af den allerfineste slags.

Den vigtigste overraskelse fik vi, da vi kun lige var nået få kilometer nord for Hadsund efter en dejlig aften hos Mikael og Oline.

“Jeg tror, at vandet er gået”, lød det i telefonen og så kan det nok være, at vi fik vendt bilen og kom retur, så vi kunne få Elias med til Aalborg, hvor en varm seng ventede på ham. Vi havde allerede en taske stående med alt det nødvendige. Den havde været klar i flere uger, for Oline er velforberedt altid.

Derfor tog hun det også med sindsro, at vandet gik nogle uger før terminsdatoen. Hun var klar.

Vi grinte lidt af, at jeg i lang tid havde sagt, at jeg ønskede mig Sienna i fødselsdagsgave og Oline samtidig havde sagt, at jeg ville blive nødt til at vente, for hun ville komme den 20. og ikke den 19. på min fødselsdag.

Nu gik vandet ved 20-tiden lørdag den 19., men Sienna ventede og blev født søndag den 20. om morgenen. Vi deler altså ikke fødselsdag. Hendes mor fik ret.

Det blev den 20-11-2022, at Elias blev storebror, Mikael og Oline forældre til to og Mikaels forældre, Kenneth og jeg blev bedsteforældre til endnu et fint menneskebarn.

Hun ligner vist Weller-siden af familien

Hendes farver er mørke og hendes hår tæt og sort. I virkeligheden ligner hun Alexander, da han blev født og det er både vemodigt og samtidig helt og aldeles vidunderligt, fordi hun kommer med lyset i en måned, der før kun var mørke for mig.

I morgen er Alexanders dødsdag, men for første gang nogensinde, er jeg ikke sunket ned i et mørkt hul. Jeg flyder stadig og jeg ved, at i morgen bliver anderledes. Jeg fælder fortsat tårer i denne tid, men nu kom Sienna med lyset og hun skal få plads og minde os om, at livet skal leves fuldt og helt. At livet er lige nu.

Elias klarer så flot at blive storebror. Han er nysgerrig og synes vist, at den der baby nu er meget sød.

Lørdag var starten på to fødsler

I hvert fald med lidt god vilje, for lørdag var også den dag, jeg kunne åbne døren ind til det, der bliver et nyt, skønt hjem. Et hjem med 200 meter til vandet, 200 meter til skoven og 200 meter til en fin samling butikker.

En solid murermestervilla med plankegulve og tagterrasse med kig til havn og fjord. Et hus, som føltes som hjem fra første gang, jeg trådte over dørtrinnet. Et sted, jeg glæder mig til at gøre til mit.

Første søndag i advent

Lørdag og i går er brugt i huset, for der skal tages lidt mål, fornemmes lidt rum og indtages lidt kvadratmeter.

Villaen står stort set indflytningsklar, så det er kun et værelse og en gang, jeg synes skal males. Der ud over er der et par småting, jeg tror bliver ændret, inden indflytningen for alvor skydes i gang.

Julen flyttede ind

Ikke for alvor, men en del tid kommer til at blive anvendt på stedet i den kommende tid, så selvfølgelig skal der være lidt julestemning hist og her.

I går indviede jeg den spa, der ligger i kælderen på huset. Det var den vildeste luksus at ligge der i boblerne og lade dem massere kroppen, mens jeg lå og hyggede mig i dejligt, varmt vand. Det gjorde underværker i en krop, der konstant værker og gør ondt for øjeblikket.

Jeg må vist æde mine ord. Jeg påstod hårdnakket, at jeg aldrig ville komme til at bruge den spa, men jeg kunne godt gå hen og blive meget glad for den med tiden.

Hvor?

Nå ja, jeg glemmer helt at fortælle det, du sikkert allerede har gættet. Villaen ligger midt i Hadsund by og jeg glæder mig dagligt over, at jeg skal bo så helt igennem smukt og dejligt. Jeg er så klar!

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide