9

Et nyt år. Et nyt liv.

Et nyt år venter forude. Et nyt år med et nyt liv og en udsigt, der skifter. Jeg er så tilfreds med, at det er sådan.

Jeg har været lagt ned af sygdom i næsten to uger. I træk. Frem mod juleaften var der spænding til det sidste. Ville jeg kunne deltage, eller ville jeg ligge under dynen? Heldigvis blev jeg frisk til at deltage i julen med familien. I år i Hadsund og sammen med de små børnebørn.

Sikke en fest det var. Hjertet vokser i takt med, at der kommer flere at elske, og sikke et held, at det er sådan.

Et nyt år. Et nyt liv.

Hyggen fandt jeg sagtens

Selvom huset i Hadsund stadig er lidt bart og tomt, er der allerede meget hyggeligt at være. Jeg har taget lidt ting med derned, som gør det ud for et hjem, når det passer med at kunne være dernede.

Der er ting, som skal laves. Der er blandt andet en stor skabsvæg i køkkenet, som er et meget stort ønske for mig. Fra gulv til loft med skabe. Hylde- og skuffeplads i massevis. Plads til alt det, der ellers skal fyldes ind andre steder. Service, konserves, rengøring og så videre…

Det hele skal den skabsvæg kunne rumme. Jeg tror på det. Der er alligevel 2½ meter til loftet. Plads nok til nogle virkeligt høje og rummelige skabe og der til kommer, at der jo er køkkenet i sig selv at fylde ting ind i.

Et nyt år. Et nyt liv.

Jeg har fået arrangeret en lille spiseplads i den ene stue. Det fungerer så godt, men det er nu ikke fordi der er indtaget meget andet end pizza ved det bord endnu.

Køkkenet er fint og lige klar til at begynde at bruge, men der er nogle ting, jeg gerne vil have ændret. Nogle skabe skal flyttes og der er et par gasbeton-vægge, som skal ned. De giver ingen mening for mig, så de skal væk og så skal den væg, de er på, indrettes på ny med de resterende skabe.

Kælderen fungerer som sove-etage

Lige nu er kælderen stedet, hvor der soves. På førstesalen, som ender som den primære beboelse, er soveværelset endnu ikke malet og indtil det bliver det, er der ingen grund til at installere seng derinde.

Heldigvis er der et stort klædeskab, som kan rumme lidt tøj og andet, som skal bruges til ophold dernede.

Et nyt år. Et nyt liv.

Kontorafdelingen

Hele førstesalen inddrages til arbejdsrum. Her indrettes kontor og mødelokale. Her kommer også et fotostudie og så er der ellers forberedt til de hjemmearbejdsdage, der altid er i løbet af et arbejdsår.

Jeg fungerer bedst med ro til at koncentrere mig, hvis jeg skal lave et eller andet specifikt som f.eks. nyhedsbreve for Garnudsalg eller lignende. Derfor er en hjemmearbejdsplads vigtig for mig. Jeg fungerer simpelthen bedst på den måde og 2023 bliver året, hvor jeg tager mig selv alvorligt. Derfor bliver der kontor på førstesalen.

Året hvor Hadsund står forrest

Det nye år, vi lige har taget hul på, skal fyldes med alt muligt dejligt og godt. Det skal først og fremmest bruges til at komme fra Gug til Hadsund. Stille og roligt, men målrettet, flytter jeg ting derned. Lidt ad gangen.

Sådan går det an lige nu, hvor vi endnu ikke har solgt Tjørnevang. Så kan jeg tage det roligt med at få pakket mine værelser ned og få dem flyttet til huset i Hadsund.

Jeg glæder mig til at lande i det nye liv med de nye omgivelser. Jeg ser frem til en sommer, hvor jeg kan sidde på tagterrassen og iagttage livet på fjorden. Jeg kan ikke vente med at skulle nyde, at der ikke er nogen nævneværdig havepligter og allerbedst bliver det, at Mikael, Oline og børnebørnene bor lige henne om hjørnet.

Forleden kom Oline og Elias lige forbi. De havde taget klapvognen og var gået ned for lige at sige hej og det fyldte simpelthen mit hjerte til randen med glæde. Tænk at have familien så tæt på, at det er en mulighed …

Året der gik

Jeg har på Instagram lavet den klassiske “TOP NINE” og ikke overraskende var størstedelen af de fotos af børnebørnene.

De har naturligvis fået meget plads det forgangne år.

Elias var selvskreven, for han har været en kæmpestor del af mit liv i 2022.

Han og jeg har været sammen flere gange om ugen særligt i den sidste halvdel af året, hvor hans mor var ved at være noget besværet af den mave, der viste sig at holde på Sienna.

Sikke en glæde jeg har haft ved at være en del af hans tidlige liv.

Et nyt år. Et nyt liv.

Man må altid ønske …

Der er jo tradition for at lægge planer for et nyt og frisk år. Endda lave nytårsforsætter.

Det gør jeg aldrig, for jeg kender mig selv godt nok til at vide, at den slags aldrig holder. Til gengæld ønsker jeg for det nye år. Jeg sender ønsker ud i universet velvidende, at jeg selv skal arbejde for dem.

Ønsker om stort og småt.

Ønsker om et roligt, konfliktfrit år. Ønsker om et år fyldt med venner og familie. Ønsker om et år med godt helbred, dejligt humør og fest og farver. Et år fyldt med kærlighed. Et år uden bekymringer. Et år, hvor verden falder på plads og freden vinder indpas både ude og hjemme. Et år, hvor medmenneskelighed og næstekærlighed kommer til at fylde og trives.

Et år med dejlige oplevelser, natur og kreative sysler for mit eget vedkommende.

Et nyt, dejligt år …

 

- tak fordi du havde lyst til at læse med i dag -

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram.

Du vil sikkert også kunne lide