3

Har du set min indre hippie?

Nogle dage ligner mit liv en endeløs række af pligter, ønsker og huskelister, som jeg aldrig når at se enden af… Nogle dage tvivler jeg endda på, om det er min sunde fornuft der er gået fløjten og jeg måske, i et øjebliks vildskab, har gabt over en for stor bid af kagen. Jeg vil jo så gerne have det hele med.
De fleste dage er gode dage. Dage hvor jeg tager tiden tilbage, genfinder roen og finder stor nydelse i, at tingene lykkes. At jeg når.

I morgen, den 24. oktober, er af den internationale tænketank, Simplicity Forum, udråbt til Take Back Your Time Day. Verden over opfordres vi til at markere dagen ved ikke at stresse, men i stedet tale med hinanden om hvordan livet kan leves mere enkelt.

Ja, jeg ved det. Det lyder lidt hippie-agtigt, men måske gemmer der sig også en hippie i bunden af mit hjerte… Et mindre forbruger-orienteret liv ville måske ikke være så ringe… Et simplere liv, med vægten lagt på at nedtone dramaerne og i stedet holde fokus på de vigtige ting her i livet, såsom familien, vennerne, kærlighed, nærhed og indre balance…

Ja, intentionerne er gode nok, men virkeligheden lever sjældent op til de glansbilleder jeg får malet. Med en hund der stikker af ud over villakvarterets parceller, bacon der langsomt forkulles på panden og ældste der kaster op igen og igen, er det svært, for ikke at sige umuligt, lige at finde overskud til at fokusere på et enklere liv – det kan ikke blive meget enklere – det er et spørgsmål om at overleve i en grum, grum verden… ;-)

You Might Also Like

3 Comments

 • Avatar
  Reply
  yin
  24. oktober 2003 at 08:09

  Vi kender som regel de rigtige svar, hvis vi m?rker efter. P? den anden side er vi ogs? ‘kun’ mennesker .. der skal jo v?re lidt at str?be efter ogs?. :-)

 • Avatar
  Reply
  Liselotte
  23. oktober 2003 at 19:58

  Takker :-)

  – vi har lige hygget lidt inde i sengen. Feberen er sky-h?j og hum?ret ramt af tristesse… men vi klarer os og med en sang, et kram og en kop cola g?r det jo trods alt ;-)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  23. oktober 2003 at 19:27

  Rigtig god bedring til ?ldste herfra og et godt kram til de gode dejlige for?ldre han har ;o)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)