10

Ude er godt…

Jeg har fået den lækreste brunch med alt, hvad hjertet kan begære og i det bedst tænkelige selskab. Klokken 1o forlod vi hjemmet. Klokken 11 ankom vi og så blev der spist igennem.

Jeg har leget titte-bøh med en af yndlingene. Marimekkokjolen er lige tilpas, når der skal leges gemmer og hvem kan stå for det smil og de øjne? Ikke mig. Gid I kunne høre hendes kluklatter, som kommer helt nede fra storetåen.

Jeg har fået serveret muddersuppe i nummer ti og jeg blev næsten torpederet af en gal mand på cykel. Jeg har set venindehuer på tur og jeg har grinet og vendt verden på frisk spadseretur i gråvejr. Jeg har faktisk haft det rigtigt dejligt…

Ude er godt

Vi kom forbi Kollerup Mølle Kro og blev enige om, at den sagtens kunne lægge plads til en forkælelsesaften ude, men kun på betingelse af, at herrerne lægger venindetoppen.

Bagefter var der verdens bedste chokolademuffins, varm kakao og stærk kaffe, snak og grin, da vi blev præsenteret for DQ i Bratz-udgaven…

Ude er godt

Jeg fik en dejlig foræring af DQ’s ejer. Jeg fik et gavekort til en øjenbrynsbehandling. Hun lod mor stå for udførslen og gid jeg dog havde fået den for nogle dage siden, da verdenspressen var her for at fotografere, for det pyntede sørme. Tusinde tak.

Nu er vi hjemme igen. Søndagen er brugt på akkurat det bedste i hele verden. Tak for en dejlig dag med sjælsføde og maveglæde :-)

You Might Also Like

10 Comments

 • Avatar
  Reply
  Anne
  14. januar 2008 at 13:29

  Sig mig er det ikke de søde blomsterpigehuer d’herrer har trukket ned over deres størreendsmåpigers hoveder ?

 • Avatar
  Reply
  Madame
  14. januar 2008 at 11:37

  Det lyder som en skøn dag i dejligt selskab. Og jeg kan slet ikke stå for de røde støvler og Marimekkostoffet ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth
  14. januar 2008 at 11:02

  Kære Liselotte. Jeg har læst artiklen på nettet, og den er absolut ikke farlig, men heller ikke specielt god. Den siger ikke noget som helst om dig som person, du skriver langt mere på din blog. Og billedet kan du også gøre bedre selv, så jeg må anbefale “The real thing” altså bloggen. Du siger i artiklen, at vi ikke kender dig, og det er jo også rigtigt, men vi kender en flig af dig, nemlig den flig, du lægger her, og det er helt klart nok til at fastholde en masse, så du giver rigtig meget.
  Så jeg håber ikke, du lægger bånd på dig selv fremover, for det har du bestemt ikke grund til.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  14. januar 2008 at 07:47

  Åh ja, de var så pæne, Ella ;-)

  Lillli, det lyder jo ikke alt for lovende med den artikel, men jeg har endnu ikke set den og nu ved jeg ikke, om jeg tør? ;-)

 • Avatar
  Reply
  Lilli
  14. januar 2008 at 07:38

  Så er du i “Stiften”, undskyld Nordjyske! Mht. om brynene blev rettet før eller efter fotografen fra verdenspressen havde været der, så kunne vedkommende lære et par ting af dig, for billederne er af en noget dårligere kvalitet, end vi er vant til hos dig, så ovennævnte bryn er ikke med til at sløre de i forvejen utydelige billeder!! Teksten yder heller ikke din blog den respekt, den har hos mig og dine mange andre beundrende læsere. Du udtaler, at vi ikke kender dig. Rigtigt, men vi kender dig meget bedre end journalisten – som ikke er i stand til at komme ind til den spændende person, som giver så mange oplevelser til os, der følger dine skriverier, fotos og illustrationer.
  Tak for oplevelserne.
  Venlig hilsen
  Lilli

 • Avatar
  Reply
  Ella
  13. januar 2008 at 23:33

  Sikke dog nogle smukke herrer, I var i selskab med, Liselotte – Tøj-Jon, nu med hat ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. januar 2008 at 21:55

  Ja, det har været en dejlig dag, Lene :-)

 • Avatar
  Reply
  Lene
  13. januar 2008 at 21:00

  så godt at være i børns selskab :-) sikke en dejlig dag, Liselotte

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  13. januar 2008 at 19:54

  Det var lige hvad jeg trængte til, Anne :-)

 • Avatar
  Reply
  Anne
  13. januar 2008 at 19:48

  Latteren bobler da ud af billedet øverst til højre…dejligt med gode dage…flere af dem tak.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)