2

Jeg vil sætte mig og drømme…

Lige om snart...

Lige om et øjeblik rammer solen mit hjørne på terrassen. Jeg vil forsøge at udholde et øjeblik lige der, midt i solen, men ellers er der masser af dejlige skyggepladser, hvor der er tilpas. I skyggen, inde under halvtaget, var der 21 grader allerede klokken 9. Der er varme nok til os allesammen i disse dage.

Fordelen ved en have er, at man altid kan finde den perfekte temperatur derude. Skygge og sol er der nok af, så det er bare at vælge og varmen bliver aldrig mere insisterende, end det er til at finde fred for den.

Bevæbnet

Kaffen er taget med ud i hjørnet. Jeg vil finde en notesbog og bogen Drivhusdrømme og sætte mig nogle minutter, for at drømme væksthus.

Sikke jeg skal drømme…

You Might Also Like

2 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  10. maj 2008 at 16:08

  Johanne, jeg drømmer om et væksthus og ikke et decideret drivhus. Jeg drømmer om endnu et haverum befolket med potter med geranier og pelargonier, min vin kravlende i loftet og en hyggekrog, hvor jeg kan ligge og læse… også i det tidlige efterår, for jeg vil have brændeovn derinde ;-)

  Glæd dig til bogen. Den er SKØN :-)

 • Avatar
  Reply
  Johanne
  10. maj 2008 at 16:01

  Og imens du drømmer om væksthus, så har vi for allerførste gang bestemt, at lade være med at tilplante drivhuset i år med diverse grøntsager. Vi skal på ferie, og det forenes ikke med et drivhus. Døre skal åbnes og lukkes, og der skal vandes efter temperaturerne.
  Men – måske kan man lave et drivhus om til en oase for blomster. Lægge brædder el. fliser i bunden, og sætter masser af blomster i krukker, og borde og stole. Den vej går mine drømme for tiden, og jeg venter spændt på at høre mere om dine.
  Den bog du nævner, vil jeg nu bestille på biblioteket.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)