31

De er vågne!

Så er der liv i “drengene” herhjemme. Alexander ligger og krammer en fed T-shirt købt til koncerten og han nægter at stå op, men vil vist bare ligge med den resten af dagen.

Han er mere end tilfreds med oplevelsen og skal nu bare vente på den cd, som blev lavet af koncerten i går. Den bestilte han fluks, men som sagt kommer den først senere med posten.

Depeche ModeKenneth fortæller, at folk var meget hensynsfulde og Alexander derfor fik alletiders oplevelse på trods af, at han ikke kunne komme op på den tribune, som ellers var forbeholdt kørestolsbrugere. Jeg behøver ikke engang ham til at fortælle det – sønnike stråler, som en sol, så det var vist bare den ultimative oplevelse og sikkert ikke sidste gang, at de tør eksperimentere med koncerter af den kaliber.

De landede herhjemme klokken 1.30 i nat. Jeg fik, søvndrukkent, sagt hej og godnat til dem, men så fik de også lov til at sove. Alexander sov ikke før nogle timer senere, for der var meget at fordøje, så jeg kunne høre ham ligge og grine inde ved siden af, indtil han til sidst måtte overgive sig. Herligt, at han fik præcis det, han kom efter, nemlig en god oplevelse.

Du vil sikkert også kunne lide