10

Smukke farver, men…

Hæftet, vasket og lagt til tørre i solen. Det varede ikke længe, for jeg syntes altså, at den så ALT for stor ud, så den våde trøje måtte prøves og der er ingen vej udenom, den er lige rigelig. Den kan sagtens gå an, men jeg synes, at den er til den store side.

Allerede vasket ved 40 grader, var der kun én ting at gøre. Nu ligger den ude i maskinen ved 60 grader. Imens krydser jeg fingre, holder vejret og er klar med tørrepladsen i solen, når den om en times tid er klar til den slags løjer. Enten i passende størrelse eller alternativt i en størrelse, hvor jeg nok må ud blandt børnhavebørn, for at finde en der passer…

Du må gerne krydse fingre også :-)

You Might Also Like

10 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  19. juni 2008 at 21:15

  Vel gjorde jeg så, Hanne… men den næste er godt på vej ;-)

 • Avatar
  Reply
  Hanne
  19. juni 2008 at 21:05

  FUC. Liselotte….det gjorde du bare ikke :o(

 • Avatar
  Reply
  jeanette hegaard
  18. juni 2008 at 13:54

  Hm.. er også i gang med den – hvad str. har du strikket efter mon?

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. juni 2008 at 13:51

  Det hjalp ikke med de krydsede fingre. Mod dumhed kæmper selv Guderne forgæves… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  18. juni 2008 at 13:23

  Jeg krydser også fingre – men sikkert ikke for det du gør. Yngste børnehavebarn passer en størrelse 130, hvis nu… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Mette
  18. juni 2008 at 13:21

  Der krydses!

 • Avatar
  Reply
  hannekludekone
  18. juni 2008 at 13:15

  Vi krydser! Men du har ret: det er nogle flotte farver.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  18. juni 2008 at 13:07

  Astrid, jeg er langt hen ad vejen enig. En stor trøje er SKØN, men denne her er altså sådan lige rigelig, hvis modellen skal være rigtigt god, så jeg håber… :-)

 • Avatar
  Reply
  Astrid
  18. juni 2008 at 13:04

  Jeg krydser fingre – for altså, hvor har den nogle fantastiske farver! Faktisk tror jeg aldrig at jeg har ment, at det var et problem, når en god trøje var lidt rigeligt stor – det forøger bare hyggeligheden – synes jeg! Så længe det ikke bliver alt for meget… ;o)

 • Avatar
  Reply
  Anja
  18. juni 2008 at 12:58

  Eller hvad med tørretumbler? Det skulle kunne gøre det? :o)

  Og hold da kæft, hvor er den bare FLOT!!!! Jeg elsker den trøje!

  Kh.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)