12

En god onsdag

Morgenen er stille. Oline trisser rundt oppe i sin ende af huset, hvor hun er i gang med de sidste forberedelser, inden hun skal i skole. Det passer med, at jeg kan køre hende, inden jeg fortsætter turen til frisøren. En morgentid er hvad jeg har. Jeg håber, at damerne er morgenfriske, for ellers ved man aldrig, hvad det ender med. Jeg glæder mig og jeg trænger.

Efter frisøren venter et par timers arbejde, men jeg bestemmer selv, hvornår de skal ligge. Gider jeg noget andet, kan jeg tillade mig at gøre det. Kombinationen af onsdagens frihed og resten af ugens fast definerede timer er dejlig. Jeg nyder virkelig, at jeg har den ugedag, hvor jeg bestemmer. Jeg kan godt lide at bestemme.

Kaffen er drukket. Oline synger Rick Ashley. Jamen, hvad kan man ønske sig mere for en onsdag morgen i november? Ikke meget, synes jeg – jo selvfølgelig! Må du få en god en af slagsen :-)

You Might Also Like

12 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. november 2008 at 12:57

  Olines musiksmag er temmelig bred og jeg tror, at hun vil NÆGTE at være fan af Rick, men han har jo fået en revival, så det er svært ikke at “komme til” at synge ham ind imellem ;-)

 • Avatar
  Reply
  merete
  12. november 2008 at 12:42

  held og lykke hos frisøren. altid spændende.

 • Avatar
  Reply
  Marina
  12. november 2008 at 12:04

  Det lyder som en dejlig dag er i vente. Nyd den!

 • Avatar
  Reply
  Maria Jensen
  12. november 2008 at 10:02

  tak i ligemåde.knus Maria

 • Avatar
  Reply
  Lene
  12. november 2008 at 09:56

  Tak og i lige måde. Sådan et frisørbesøg må da medføre et billede ;-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  12. november 2008 at 09:33

  I lige måde og held og lykke med frisørbesøget. :) og hvad dagen end må bringe af arbejde, strik og glæde.

 • Avatar
  Reply
  Lotte
  12. november 2008 at 08:46

  Rick Ashley?????? Jeg er pædagog, og arbejder med Olines aldersgruppe. Ind imellem forundrer de mig, med deres musik smag. Old gamle numre fra dengang man selv var teenager er pludselig det fedeste. Og det er ikke engang klassikerne de vælger. Jeg synes det er hyggeligt for så kan jeg også synge med, men det får mig altså også til at føle mig lidt gammel ind imellem… Især når de siger det er et oldgammelt nummer..,,
  God onsdag til dig.

 • Avatar
  Reply
  Deborah
  12. november 2008 at 08:34

  Arj, ham Rick Astley, ham må hun nu godt beholde. Men nu er det jo Oline der synger, det hjælper nok ;-) Også god dag til dig!

 • Avatar
  Reply
  Eva
  12. november 2008 at 08:28

  Jamen i lige måde Liselotte… :-) Spændende om frisørbesøget ender i langt eller kort hår. Du ligger selvfølgelig et billede på blog’en, ikke?

 • Avatar
  Reply
  Claus
  12. november 2008 at 08:13

  Godmorgen.. Er Oline blevet rickrolled ? Stakkel…..

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  12. november 2008 at 08:01

  De er da de bedste i verden, Tine – men mine er nu sjældent fridage, men blot dage, hvor jeg selv sætter dagsordenen – og det elsker jeg :-)

 • Avatar
  Reply
  Tine
  12. november 2008 at 08:00

  Tak og i lige måde. Jeg har også altid nydt mine fridage.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)