Her dufter rent og det er ren snyd!

Sidste år fik jeg øje på Demeters duftbibliotek og selvfølgelig lod jeg mig friste og måtte have et par dufte fra hylderne. Den jeg holdt mest af var Laundromat.

Duften af nyvasket sengetøj er slet ikke så ringe at bære med sig hele dagen, så flaskens bund ramte jeg alt for hurtigt. Til gengæld syntes jeg, at den havde været rigelig dyr, da den endelig ramte min matrikel efter forsendelsesomkostninger og told, så jeg besluttede, at jeg ikke ville forny den, men i stedet flotte mig med Cleans dyre dråber. Som sagt, så gjort. Jeg elsker d’lishs forskellige dufte, men allermest Clean Ultimate. Den står på hylden og den bliver brugt. Flittigt.

For et stykke tid siden læste jeg hos et cetera, at hun havde bestilt Demeters dufte hos Simply Vain og endda for absolut rimelige penge. Det var oplagt at forsøge igen, men jeg var fornuftig og ventede en tid, inden jeg bestilte. Denne gang endte disse på hylden…

Jeg ventede på pakken, som endelig ankom i forgårs. Sikke den dufter, tænkte jeg, da jeg modtog den. Det havde sin naturlige forklaring. Der var gået hul på Laundromat, så hele kassen og al dens indhold duftede friskt af sommerdage og nyvaskede lagner. Underligt nok husker jeg, at et cetera havde akkurat samme oplevelse, men ligesom hende, oplevede jeg også en ualmindelig fin service. Jeg skrev straks til dem, for at spørge, om jeg skulle sende flasken retur til en ombytning, men fik i stedet svaret, at jeg ikke skulle foretage mig andet end vente på, at der ankommer en ny flaske med posten.

I mellemtiden kan vi så herhjemme nyde, at hele huset dufter nyvasket uden vi har rørt en finger. Se, det er fin service og vi overvejer at springe rengøringen over denne weekend ;-)

Relaterede skriv

16 kommentarer

 • Svar
  Malene
  24. juli 2010 at 16:16

  Hejsa… Er det rigtigt, at man kan få en duft til hjemmet, der gør at det dufter rent? Ligesom, når man lige har vasket gulv, eller vasket tøj eller? Det lyder næsten for godt til at være sandt :D Hvor kan man købe det henne?
  Venlig hilsen Malene

 • Svar
  et cetera» Blogarkiv » Led mig bare i fristelse …
  28. januar 2009 at 15:45

  […] har haft, endda overordentligt, fine erfaringer med – hvilket jeg forresten ikke har været alene om […]

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  15. november 2008 at 09:49

  Se, det er derfor, der findes så mange dufte, Fru Møller – så er der noget for enhver smag :-)

 • Svar
  Fr. Møller
  15. november 2008 at 02:23

  Jeg sidder her i Kolding og ligner et spørgsmålstegn. Altså nok nyder jeg duften af et rent hjem eller en portion lufttørret vasketøj – men bruge duften som – parfume – beats me!

 • Svar
  et cetera» Blogarkiv » Selvforkælelse
  14. november 2008 at 15:50

  […] og nu hvor talen er på på de dér små flasker af varierende literpris, men alle med indhold som vi ynder – så kom jeg […]

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  14. november 2008 at 10:55

  Ha ha ha, alle de snyderåd altså, men det fungerer fint med Laundromat, kan jeg konstatere ;-)

  Parfumerne indeholder garanteret lige så meget skidt, som alle de andre parfumer gør. Det er duftene, som jeg er vild med. Duften af rent. Duften af nyvasket sengetøj, sæbe og sommerregn. Uhm…

  Jeg er ikke til søde eller tunge dufte. Jeg er til friske og rene dufte. Det kan de :-)

 • Svar
  Belle Blues
  14. november 2008 at 10:43

  Må indrømme at jeg ikke havde hørt om de her dufte inden de seneste blogindlæg omkring temaet. Og jeg har efterfølgende været forbi hylden hos Magasin. Men stadig er jeg lidt i tvivl om konceptet. Er idéen bare, at det skal være hverdagsdufte og at man selv kan sammensætte dem?

  Eller, dumt spørgsmål, er der yderligere fordele ved de her serier? Bruger de mildere parfumestoffer og er de måske mindre allergifremkaldende? Jeg fik lidt den tanke pga. navnet CLEAN.. men kunne ikke læse mig frem til så meget.

  Men der var bestemt nogle gode dufte imellem! :)

 • Svar
  Tina - omme i London
  14. november 2008 at 10:09

  Brun saebe er min yndlingsduft og jeg tror jeg skal proeve Fridas trick, hvis det betyder man saa kan springe rengoeringen over… :)

 • Svar
  Camilla
  14. november 2008 at 09:49

  Min nabokone anbefalede brun sæbe på en klud i stedet for ajax.. hun hævder at man så får det indtryk at hun er grundig og rasende husmoderlig med masser af forbrugt knofedt.. :-)) så altså på radiatoren med den brune sæbe..

 • Svar
  kagekonen
  14. november 2008 at 09:48

  jamen der er jo sjældent noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget ;-)

  god weekend der oppe nordpå.

 • Svar
  Fríða
  14. november 2008 at 09:40

  hm, hvad med den gamle, billige lösning? Ajax i en kaffekop, stil den op på en varm radiator, så dufter hele huset som efter en storrengöring. og hvis man så også tænder stearinlys i vinduerne ser de ud som de er nypudsede, altså hvis det er mörkt udenfor.
  god weekend!
  kh.fra Island
  Frida

 • Svar
  Helle K.
  14. november 2008 at 09:06

  Jeg vil da overveje at bestille en – så jeg kan slippe for alt det rengøringshejs :)

 • Svar
  et cetera
  14. november 2008 at 08:55

  Det var da utroligt, Liselotte! Der må være en fabrikationsfejl ved det “lukketøj”! Men godt at “Simply Vain” yder så god og prompte service :-)

 • Svar
  Anita
  14. november 2008 at 08:27

  Posten må være lidt for hård ved pakkene deroppe nordpå hos Jer ;-)

  Jeg kan lige tilføje, at jeg duftede et stort antal af Demeters parfumer i Magasin for et par dage siden og der er overordentligt mange, som aldrig ville havne hjemme på min hylde, men Laundromat er dejlig frisk. Pure Soap er også ok, men personligt skal jeg være i hopla for at kunne døje den halvskrappe sæbeduft.

  Dirt vil jeg på det kraftigste anmode folk om at lade stå, medmindre man inderligt elsker lugten af en muggen, jordslået og fugtig kælder. Det var den lugt, som ramte mig i Magasin, da jeg fik aktiveret dråberne. Om jeg begriber, at det skal puttes på flaske, men der er så meget jeg ikke forstår, så det… ;-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  14. november 2008 at 08:19

  Ja, vel gør det så, Inge – men så må du lufte lidt ud, for sådan er det jo at have hund. De lugter jo af våd hund, når de er våde ;-)

 • Svar
  Inge - viva italia
  14. november 2008 at 08:10

  Øv, herhjemme dufter det lige nu af våd hund…. 33 kg berner sennen hvalp kombineret med morgentur i regnen efterfulgt af prinsessens skønhedssøvn foran den varme radiator..
  Ja, det giver altså en lidt kedelig odeur…

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)