16

Nåmenaltså…

– sådan et udsalg kan snart tage magten fra mig, men det jeg kom efter, gik jeg med. Og så en slat mere. Altså…

Det var midt i oprydningen og pludselig stod jeg der og redte seng og blev så frygteligt irriteret over, at vi ikke havde det der quiltede sengetæppe fra Tine K, som jeg så længe havde sukket efter. “Det er nu eller aldrig”, tænkte jeg så og hvad opdagede jeg? Der er jo udsalg hos Nordhjem, så ikke alene fik jeg sengetæppet til en brøkdel af den oprindelige pris, men der røg sørme også en kjole med hjem til mig og så lidt andre ting, som på det nærmeste var ren foræring. *Hooost*…

Nu er jeg forment adgang til computeren for en tid, så mon ikke jeg skulle tage mig sammen og komme under bruseren. Verden vil være mig evigt taknemmelig, er jeg sikker på. Dankortet vil i hvert fald.

You Might Also Like

16 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. december 2008 at 16:50

  Susanne, det er en dejligt og fristende butik :-)

  Jeg endte med en af de lilla kjoler og jeg kan slet ikke vente… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Susanne
  29. december 2008 at 15:16

  Fantastisk site (Nordhjem) :-) Kendte det ikke – især synes jeg at kjolerne i de lilla farver var skønne. Og så til halv pris – hmmm …. Mit dankort sidder ikke så løst på mig (desværre – nogle gange), så jeg tænker lige over det.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  29. december 2008 at 12:43

  Jamen altså, som jeg er god til at forkæle mig selv. Det skal man være, synes jeg, men det er klart, at der er nogle rammer, man er nødt til at bevæge sig indenfor. Eller ingen mad den næste måned… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Marianne
  29. december 2008 at 11:28

  Jeg må og skal holde igen…..jo det skal jeg…….. skønt med udsalg på nettet :-)

 • Avatar
  Reply
  Julia Lahme
  29. december 2008 at 09:44

  det er helt enormt vigtigt at unde sig selv noget ind i mellem. gik en gang hos en klog dame, som sagde at hvis man sparer for meget, så bliver man helt vindtør inden i. hvis man skal kunne give andre noget godt, skal man også kunne give sig selv det samme – kærlighed, kjoler, sengetæpper fra Tine K, you name it! Har et meget slidt dankort selv…. Tillykke med købene! KH Julia

 • Avatar
  Reply
  Margith Bonde Clarup
  29. december 2008 at 07:39

  Hej Liselotte!
  Jeg har læst din blog igennem nogen tid og hygger mig. Købte grise af Hanne C. til hendes jukemarked på Mols og fandt ud af de kunne spores til dig, nu strikker jeg grise.
  Nordhjems udsalg har jeg kigget her til morgen inden jeg læste din blog også jeg er nødt til at købe bare én ting, Freolis sorte uldjakke med hvide prikker til min yngste datter. Hun bliver smuk.

 • Avatar
  Reply
  kagekonen
  29. december 2008 at 00:45

  tak for tippet… nu fik jeg også lige købt nyt sengetæppe ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  28. december 2008 at 23:09

  Uha, som det var dejligt at være på udsalg ;-)

 • Avatar
  Reply
  Marina
  28. december 2008 at 22:40

  Hold da op. Jeg måtte også lige på besøg og fik lyst til at købe hele butikken. Jeg rev ned fra hylderne og fyldte i indkøbsvognen men besinded mig dog tidsnok til at lade den stå. Nu håber jeg på et billede af quilten når den kommer i hus.

 • Avatar
  Reply
  Rosanna
  28. december 2008 at 21:16

  Der ER også mange fede ting hos Nordhjem – måske skulle man alligevel surfe en tur forbi??

 • Avatar
  Reply
  Rosanna
  28. december 2008 at 21:16

  Der ER også mange fede ting hos Nordhjem – måske skulle man alligevel surfe en tur forbi??

 • Avatar
  Reply
  Heidi
  28. december 2008 at 21:06

  Flot Nytårbanner… jeg glæder mig sådan til på onsdag…
  Godt Nytår til jer
  knus

 • Avatar
  Reply
  Moster Tulle
  28. december 2008 at 20:00

  Liselotte….det er din skyld!!! Havde godt set nyhedsmailen fra Nordhjem, men valgte at “overse” den og så kommer du sådan og lokker…..Uha, men der var mange billige ting, så Dankortet kom ikke til at gløde alt for meget.

 • Avatar
  Reply
  Anita
  28. december 2008 at 19:57

  Uh! Sikke dog en forfærdelig god idé til en overspringshandling midt i en hård opgave…vil straks finde dankortet frem! Godt nytår til dig og dine og tak for god læsning:-)

 • Avatar
  Reply
  merete
  28. december 2008 at 19:52

  det lyder som om du morer dig med dit dankort. det er ikke alle der er gode til det. så godt dem der er, også gør. nyd tæppet. dejligt.

 • Avatar
  Reply
  Ella
  28. december 2008 at 19:37

  Du er en haj til at shoppe igennem – jeg bliver helt forpustet ;-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)