24

Pine Wannabe

Det holdt hårdt, men det endte med at lykkes. Hold da op, som den trøje har drillet mig og jeg kan mærke, at min tålmodighed er næsten opbrugt, da jeg endelig får lukket den sidste maske af, men så mangler kun monteringen og for ikke at komme til at hade trøjen endnu mere, beslutter jeg mig for, at den skal være færdig, inden jeg går i seng.

Det bliver den…

Nu ligger den der. Fiks og færdig. Den er blevet rigtigt flot, men det er ikke takket være opskriften, men mere min intuitive tilgang til strik, som har reddet strikken. Jeg opgav at dechifrere opskriften, da jeg nåede til bærestykket, som på ingen måde gav mening for mig. Her fra gik det på bedste beskub og det gik.

Da jeg endelig nåede til at kunne prøve trøjen, sad den som støbt. Faktisk er jeg temmelig vild med den og jeg er så glad for, at jeg modificerede længden. Jeg er ikke god til en strik af denne type, som bliver for lang. Skal jeg have en lang strik, skal der ikke være rib forneden. Denne her slutter i livet. Det passer mig strålende.

Fakta er, at det skulle have været en Pine fra Amimono, men i grunden slet ikke er det, fordi jeg ikke forstod en halv meter af opskriften. Til gengæld var idéen god og den kan snildt eftergøres en anden gang.

Trøjen er strikket i to tråde shetlandsuld fra BC Garn. Jeg har ikke fået vejet trøjen, så jeg er ikke klar over, hvor meget garn der er brugt, men det er ikke meget. Knapperne er fra lageret. Jeg glemte, at jeg egentlig ville have vendt bagsiden udad på dem, så nu skinner jeg en smule, når jeg tager ud i verden, men det går fint an. Jeg skal nok blive glad for trøjen, som har været uforholdsmæssigt besværlig. Pinepause. Basta!

You Might Also Like

24 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. januar 2009 at 15:42

  Jamen den ER blevet lækker, men pokker tage mig, om jeg gider spilde mere tid på opskrifter, som er umulige at tyde ;-)

 • Avatar
  Reply
  Jonna
  8. januar 2009 at 15:20

  Den ser lækker ud smuk farve.

 • Avatar
  Reply
  Dell
  8. januar 2009 at 14:56

  Flot trøje. Tillykke med pinen og plagen ;-)

 • Avatar
  Reply
  Alice
  8. januar 2009 at 14:52

  Hvor må det være lækkert at kunne trylle sådan en sag frem. Du er dygtig.

 • Avatar
  Reply
  Sylvia
  8. januar 2009 at 14:43

  Gratulerer med ferdig arbeid, Liselotte. Og jeg leser PINE på Engelsk, for jeg trodde nesten det var en Pineapple som var utgangspunktet, hi hi
  Forøvrig er også jeg ferdig med en genser i dag, til min mann i det Islandske garn (som jegbare elsker) Så har du tid, må du gjerne titte innom……..

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  8. januar 2009 at 14:33

  Den er da blevet skøn, Liselotte, med eller uden bøvl :-)

  Lige præcis Pine havde jeg ikke problemer med, har ellers ofte haft det med andre Isager opskrifter, men måske er det fordi, at jeg efterhånden strikker mere og mere på fornemmelsen, end efter den reelle opskrift.
  Jeg nåede f.eks. heller ikke at opdage, at der var småfejl i Fiona-opskriften ;-)

  Du kan jo hoppe i din Pine på onsdag, og så kan vi sidde der i brunt patent og se fine ud…

 • Avatar
  Reply
  Sisse
  8. januar 2009 at 13:47

  Wauww hvor er den bare flot.

 • Avatar
  Reply
  Karen
  8. januar 2009 at 13:33

  Lækker lækker!! Super flot og hatten af for din tålmod :)

 • Avatar
  Reply
  pedersens frue
  8. januar 2009 at 13:17

  Den blev virkelig flot – din Pine! Jeg må vist se at få gjort noget ved min.

  Har iøvrigt tidligere kontaktet Helga Isager på mail om opskriften, men fik aldrig svar tilbage. Men nok om det! Det skal ikke ødelægge glæden over, at det er en skøn trøje!

 • Avatar
  Reply
  siggen
  8. januar 2009 at 13:15

  Jakken din ser super ut! Har du strikket vridd rett? Uansett, riktig imponerende!

 • Avatar
  Reply
  Anne F
  8. januar 2009 at 13:02

  Dejlig trøje, jeg er vild med det runde bærestykke, det er der simpelthen noget trygt over,set med mine øjne. Isager har jeg opgivet for længst, det meste er simpelthen i “pygmæstørrelse”

 • Avatar
  Reply
  Gudrun
  8. januar 2009 at 13:00

  Jeg er så imponert over bloggen din. Den er SÅ vakker og kreativ. Nå har jeg kopiert dine FORÅRSFORNEMMELSER for at mine 6-åringer i første klasse skal lære å klippe med saks. Tusen takk. Vi gleder oss til å lage mobiler (uro heter det i Norge) som vi skal henge opp i klasserommet. Jeg skal lage en til mitt hus også!!!
  Flott jakke du har strikket. Du er flink som klarer å gjøre ferdig!
  Vi venter på sola her i Nord-Norge. Den har vært borte siden november og skal komme tilbake den 13. januar.
  Klem fra norske Gudrun

 • Avatar
  Reply
  Christiane
  8. januar 2009 at 12:47

  Wannabe eller ej, den ser super skøn ud – dejlig farve og perfekt længde. Du kan bare det der med pinde :o)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  8. januar 2009 at 12:44

  Den er godt nok blevet flot. Og knapperne er bare prikken over i’et.

 • Avatar
  Reply
  Stine
  8. januar 2009 at 12:32

  Hvor ser den bare lækker ud, men hold da op et arbejde du har været igennem for at lave den – især når man tænker på hvor legende let det ser ud til at være for dig normalt.
  Men flot er den blevet :-)

 • Avatar
  Reply
  Dorte
  8. januar 2009 at 11:49

  Det er edder-pine-mig en smuk trøje :o)

 • Avatar
  Reply
  Tina - omme i London
  8. januar 2009 at 11:42

  OK, saa det var ikke uden grund den fik navnet “Pine”, men flot er den altsaa – og de skinnende knapper er da lige prikken over i’et. :)

 • Avatar
  Reply
  Matra
  8. januar 2009 at 11:31

  Strålende og Smuk.
  Hilsen Mitra (Berlin)

 • Avatar
  Reply
  Christine
  8. januar 2009 at 10:17

  Rigtig flot! Super farve, rigtig chokolade-lækker. Den bliver du garanteret glad for!

 • Avatar
  Reply
  Gitte
  8. januar 2009 at 10:07

  Flot!! Jeg havde godt nok opgivet for længst :O)

 • Avatar
  Reply
  Cathrine
  8. januar 2009 at 10:03

  Så fin!! Gratulerer, bra jobba ;o)

 • Avatar
  Reply
  Anita
  8. januar 2009 at 09:54

  Nu er den fiks og færdig, men jeg tænkte sådan på, om ikke du har konfereret med Anne undervejs? Hun strikkede den også for ikke så længe siden og kunne måske have forklaret “volapykken” i opskriften :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  8. januar 2009 at 09:27

  Helle K, jeg er sådan frygteligt stædig, når først jeg er i gang. Nu er skidtet færdigt, men så bliver det heller ikke til flere for en tid ;-)

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  8. januar 2009 at 09:22

  Smuk pine :)

  Jeg har været helt vildt benovet over din tålmodighed med den – jeg var gået til yderligheder for længst :)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)