9

Ro på…

Jeg har været i gang fra den årle morgenstund. Sådan i gang for alvor med deadlines, stress og hjernevrid, for at sikre, at tingene var i orden. Jeg stresser lidt, hver gang en deadline nærmer sig. Jeg får sådan nogle hønetics, tjekker om og om igen, for at sikre, at tingene er fejlfri og løber hundrede gange rundt om mig selv. Jeg vil så gerne, at jeg afleverer med orden og sirlighed og ikke mindst til tiden. Jeg sætter en ære i, at være på forkant. Jeg er bare ikke særlig god til at være nonchalant omkring det… men det kan vel heller ikke siges at være helt skidt.

Nu er jeg ved at være klar til at sende i trykken. Jeg afventer et enkelt svar. Det er okay.

Jeg vil bruge ventetiden til lidt strik på mors sjal. Jeg er næsten halvvejs. Det bliver så smukt og lækkert i den råhvide alpaca og morbærsilken. Det kommer til at klæde hende forrygende.

Mors sjal vokser

Jeg skal ikke skynde mig, men jeg ved, at hun venter, så jeg strikker… lidt her og der…

I baggrunden kan jeg høre vaskemaskinens monotone rumlen. Sammen med et baggrundstapet bestående af Kenneths tv-kiggeri oppe i stuen gør lydene dagen tryg og god. Det var lige sådan én, jeg stod og manglede.

You Might Also Like

9 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. april 2009 at 18:40

  Anette, det bliver rigtigt smukt. Jeg er vild med den råhvide og strukturen er, som på det første, helt igennem skøn :-)

 • Avatar
  Reply
  Anette
  15. april 2009 at 17:27

  Skønt at der er tid til lidt strikning indimellem det andet arbejde. Sjalet bliver da rigtig smukt.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. april 2009 at 12:34

  Qehenne, der er ingen overraskelse i det sjal, men jeg tror alligevel, at det bliver modtaget med glæde :-)

  God dag til dig også :-)

 • Avatar
  Reply
  Qehenne
  15. april 2009 at 11:40

  DIn mor er heldig som har en datter som vet å sette pris på henne. Men det blir jo ikke store overraskelsen for henne å få sånn et nydelig sjal da :-) Ha en riktig god dag videre med deres syslerier

 • Avatar
  Reply
  Letten
  15. april 2009 at 11:35

  Uh, der er mange lækre farver – og de frister helt vildt!!!

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. april 2009 at 11:24

  Letten, den silke er svær at arbejde med alene, synes jeg, men i kombination med Alpaca eller en lækker uld, gør den sig rigtigt godt :-)

  Morbærsilken er fra BC Garn :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  15. april 2009 at 11:22

  Det er for en kunde, jeg sender i trykken, så ikke noget fra min hånd i denne omgang :-)

 • Avatar
  Reply
  Letten
  15. april 2009 at 11:22

  Det der Morbærsilke lyder rigtig lækkert. Det MÅ jeg prøve en dag.
  Jeg så faktisk et sjal næsten ligesom dit, ligge i vores garnbutik i Rønne. Det var dog ikke helt så lækkert som dit!!!!!!!!!Jeg syntes det var strikket meget løst, og nok også i en anden garnkvalitet end din.

 • Avatar
  Reply
  Anita
  15. april 2009 at 11:14

  Det lyder spændende, når du skriver “i trykken”. Er det mon arbejds/tolkerelateret, noget fra egen kreative hånd eller er det bare hemlig nemlig? :-)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)