3

Øv

Jeg har nu ventet forgæves på en telefonopringning, som var aftalt til mellem 15.30 og 16.00. Jeg har selv forsøgt at ringe og ingen tager telefonen. Det er ikke privat, men forretning. Jeg er lidt indebrændt, for min lur forsvandt med den manglende opringning og al den tid, der blev investeret i noget, som ikke skete. Øv og useriøst, det er hvad det er.

You Might Also Like

3 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  23. april 2009 at 19:07

  Eva, det kan da tænkes ;-)

  Majken, der er formentlig en god grund, men det gør det ikke mindre træls at sidde og vente… og selvfølgelig har jeg da brugt ventetiden flittigt :-)

 • Avatar
  Reply
  Majken
  23. april 2009 at 18:41

  Øv ja, det er træls. Men heldigt at det kun var en halv time du har spildt på venteri. Tilgengæld ved man jo aldrig hvad der har udsat den aftalte opringning. Det kan jo være både stort og småt. Hvis det er en forglemmelse fra anden side, ja så er det øv træls. Men hvis der nu er hændt noget i en eller anden retning, så er det jo nærmest lisså træls. Måske du får en forklaring engang. Du plejer da ellers ikke være bleg for et lille håndarbejds-alternativ når tiden bliver for lang ;)

 • Avatar
  Reply
  Eva
  23. april 2009 at 17:52

  tror du vedkommende havde lest din postering fra i morges og var bange ffor hvad der ville vente i den anden ende af roret?

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)