2

Torsdagsklar

Morgensol

Solen skinner ufortrødent videre og jeg nyder det. Havevandring er en skøn start på dagen og giver ro i maven. Oskar trisser med, når jeg tager en tur ned omkring valmuerne. Jeg kan konstatere, at de lyserøde valmuer i staudebedet også er godt med. Nu står de i et bed, som ikke længere er invaderet af skvalderkål og andet ukrudt.

I staudebedet er også sat en stak bonderoser, men kun én af dem har vist sig foreløbig. Jeg håber fortsat på flere, men held med dem har jeg aldrig haft. Man har vel lov at håbe, tænker jeg.

Jeg møder sent og slutter sent i dag. Det er i orden med mig. Jeg elsker at have formiddagene til at starte dagen langsomt med. Kaffe, havetur og sidenhen en portion havregryn. Så er jeg klar til resten af torsdagen.

You Might Also Like

2 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. april 2009 at 17:07

  Marina, der sker noget derude hele tiden. Det er så dejligt :-)

 • Avatar
  Reply
  Marina
  30. april 2009 at 12:22

  Lige nu er det næsten et dagligt mirakel med havevandringen for der sker forandringer fra dag til dag. Held og lykke med bonderoserne, de ville passe så fint til resten af din skønne have.

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)