12

De underligste ting

En spøjs stak

Nu er jeg endelig kommet i gang med de praktiske forberedelser til weekenden. Det inkluderer oprydning og rengøring og den slags kedelige sysler. Jeg synes altså, at de er kedelige. Jeg har svært ved at finde det morsomme i at svinge en støvsuger, men til gengæld kan jeg finde det stærkt tilfredsstillende, efterhånden som jeg når frem og overfladerne begynder at skinne.

Der er jeg næsten, men inden faldt jeg over en ordentligt stak af de fineste, blondekantede lommetørklæder. Aldrig nogensinde har de været pakket ud. Hvor de stammer fra, har jeg ingen anelse om og ét er sikkert, de kommer aldrig til at fungere til næsesnyd, men måske noget andet. Nu er de i hvert fald smidt til vask, mens jeg spekulerer videre, for det er da de underligste ting, der gemmer sig på min matrikel.

– også lidt bøger…

Måske der var lidt oprydning og sortering gemt dér…

Overskudsbunke

Jo, der var også en stak bøger, som kan komme med på listen over overskud til salg. Måske jeg lige får mig taget sammen til den liste senere i dag.

Måske… men ingen kan vide det, for man bliver frygteligt udmattet af et rendez-vous med min støvsuger. Synes jeg.

You Might Also Like

12 Comments

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  31. oktober 2009 at 11:23

  Vel har det så, Karin – og det bliver jo mere og mere :-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  31. oktober 2009 at 09:53

  Hmm… jamen lidt har da også ret… og så endte du da om ikke andet med at slippe ;-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. oktober 2009 at 20:59

  Sidse, jeg tabte vist tiden tidligere… for jeg savner den også nu ;-)

  Karin, du har ret, men det kunne de så heller ikke. Jeg måtte kapitulere og overlod støvsugeren til Kenneth, så jeg nøjedes med at støve af, rydde lidt op hist og pist ;-)

 • Avatar
  Reply
  Karin
  30. oktober 2009 at 17:25

  … Men altså, det er det skønt at dine arme overhovedet kan svinge den støvsuger, hvor kedeligt det end er….ikke?! :-)

 • Avatar
  Reply
  Sidse
  30. oktober 2009 at 16:21

  Altså kære..har du smidt tiden væk? Jeg savner den..
  Glæder mig til dit udbud af ekstra tid..(bøgerne)…
  Det gode ved fornemmelsen af at “have tid nok”, den er kærkommen, men alt for sjælden gæst her.

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  30. oktober 2009 at 14:45

  Jeg er da NØDT til at rydde op i de bøger… for de to øverste er ens… og der ligger en tredje inde på hylden, så det…

  Jeg er på den anden side af oprydningen nu, så indtil en improviseret eftermiddagstegæst ankommer, vil jeg kigge lidt på stakken af bøger.

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  30. oktober 2009 at 13:46

  Du bli´r da NØDT til at rydde ud i de bøger, Liselotte. De to øverste er da ens… ;-)

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  30. oktober 2009 at 13:32

  Det er med rengøring, som det er med at løbe en tur…det er skønt efterfølgende

 • Avatar
  Reply
  Heidi
  30. oktober 2009 at 13:25

  Eg er akkurat som deg. Og så er eg så betatt av illustrasjonane dine at eg har veldig lyst til å laga ei billedbok i lag med deg ein gong. :-) Fint å høyra at armane dine virkar igjen.

 • Avatar
  Reply
  Heidi
  30. oktober 2009 at 13:25

  Eg er akkurat som deg. Og så er eg så betatt av illustrasjonane dine at eg har veldig lyst til å laga ei billedbok i lag med deg ein gong. :-) Fint å høyra at armane dine virkar igjen.

 • Avatar
  Reply
  Randi Glensbo
  30. oktober 2009 at 13:21

  De fine lommetørklædeer får mig til at tænke på en nogle tilsvarende, jeg blev tilbudt på Madeira for nogle år siden.
  Vi var på tur og på et tidspunkt mødte vi oppe på et bjerg en gammel mand, som tilbød os at købe sådan nogle fine lommetørklæder. Han var åbenlyst vant til at tale med danske turister, for han forsikrede os at det var “Majet billig” :-)

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Bula
  30. oktober 2009 at 12:54

  Jeg har visst det til felles med deg at det ikke finnes noe festlig ved husarbeid. jeg skulle ønske jeg hadde en som kom inn og gjorde mitt hus rent og pent en gang i uken ihvertfall… Men det er jo så herlig når det er rent rundt en og man kan tenne lys, sette seg ned og nyte det. Ha en god, ren helg!

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)