8

Det kan kun…

Mit brusebad var varmt, blødt og lige akkurat tilpas langt. Jeg når kaffe, nyheder og god tid. Jeg har lytteoplevelser til den bustur, jeg har besluttet at tage denne morgen. Kenneth får lov til at sove en times tid mere, for jeg har god tid.

Det kan kun blive en god dag.

You Might Also Like

8 Comments

 • Avatar
  Reply
  Marina
  11. februar 2010 at 13:10

  Selv solen stråler i dag. Nogle dage kan bare være vidunderlige midt i hverdagen. Håber hele dagen fortsætter i samme fine takt.

 • Avatar
  Reply
  Lisbeth Bula
  11. februar 2010 at 12:48

  Da er du frisk og rask igjen. Så flott! Ha en god dag!

 • Avatar
  Reply
  Tove
  11. februar 2010 at 10:08

  Kikker ofte innom din blogg! Hyggelig! Ha en fin dag! Tove

 • Avatar
  Reply
  Randi
  11. februar 2010 at 09:45

  Godt begyndt er halvt fuldendt. I hvert fald står det fast, at uanset hvordan dagen bliver, så ændrer det ikke på det faktum, at den startede dejligt – håber din dag fortsætter, som den begyndte :-)

 • Avatar
  Reply
  Kamilla
  11. februar 2010 at 09:16

  Lyder som en rigtig dejlig morgen. Tak for din fantastiske møde at skrive på, nyder at være omkring din blog dagligt. Ha en rigtig dejlig dag!!

 • Avatar
  Reply
  Helle K.
  11. februar 2010 at 08:00

  Det bliver en skøn dag :)
  Hyg dig.

 • Avatar
  Reply
  Kirstenk
  11. februar 2010 at 07:25

  Ja, jeg tror også det bliver en god morgen…og en god dag! Under alle omstændigherder: Hav en god dag!

 • Avatar
  Reply
  En fugl i hånden
  11. februar 2010 at 06:49

  Åh Liselotte – du har lige beskrevet min drømmemorgen… Her har den stået på semi-panisk og i alt fald fuldt og helt kaotisk fastelavnsudklædning af døtrene på hhv 1 og 2 år… Det kan tage pusten far enhver, tror jeg, så NU slapper jeg lige af med lidt morgenmad og en omgang blogsurfing inden specialeskriblerierne venter mig lige om lidt…

  Ha en skøn dag…

  Hilsen Helle

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)