Loading...
X

En anden slags, tak

Verdensfirmaet samler op på gamle ordrer for øjeblikket. Det betyder, at der igen skal vikles garn. Pakkes flere pakker. Skrives flere mails og i det hele taget bare fortsættes videre ud over stepperne.

I går havde jeg en rigtig skidt dag. Sådan én, som kan gå lige lukt i glemmebogen for min skyld. Sådan én dag, som drænede alle mentale reserver.

Når jeg har det sådan, er praktisk og enkelt arbejde godt for sjælen. Jeg vandt garn i en omtrent uendelig spiral af mental renselse. Nøgle efter nøgle byggede sjove formationer foran mig, mens jeg stille travede rundt i små cirkler og lod tanker passere, indtil der ikke rigtigt var flere. Det varede til klokken var næsten 20. Så spiste jeg. Bagefter faldt jeg i søvn på sofaen.

I dag er en ny dag. Den må gerne arte sig lidt bedre, end gårsdagen. Så er det sagt.

PS – der er lovning på over HUNDREDE kilo garn i løbet af i dag, så jeg skal nok klare mig, men jeg foretrækker, at jeg kan holde weekend uden krydsnøgleapparat, så en fredelig fredag, tak :-)

34 kommentarer til “En anden slags, tak
 1. Bolette Gaia

  lyse kærlige tanker herfra .. hvor det mørkt her om morgnen .. vil også forsøge med det indre lys .. dagen igår kan også godt passerer hen i stakken af glemte opleveleser for min skyld ..
  god medvind til os alle
  Bolette Gaia …

   
  Svar
 2. jytteb2

  Selvfølgelig får du en god dag i dag!

  Min dag bliver i alt fald dejlig – først arbejde hjemme (chefen og ynglingskollegaen kommer her og så “råknokler” vi – derefter KÆMPE garnnydelse, de lækre sager fra Verdensfirmaet er kommet ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  Jytte

   
  Svar
 3. Kirsten

  Jeg ønsker dig en salig fredag, Liselotte! Noget siger mig du fortjener den :-)

  Og så glæder jeg mig til at se hvad det er for nogle herligheder din kæreste fisker op af godteposen denne gang. Det har da været rent guf indtil videre. Måske jeg er heldig i dag, så fejrer jeg s’gu med lidt garn-shopping! ;-)

   
  Svar
  1. Liselotte

   Hold nu op, som jeg har glædet mig til nu :-)

   Ja, det bliver spændende med det garn. Jeg ved heller ikke meget, men jeg tror, at der kommer mere af luksusgarnet – og så tillige med andre fristelser i smukke uldkvaliteter :-)

    
   Svar
 4. Kirsten på Bornholm

  Rigtig mange positive energier og tanker sendes til dig, du fortjener hver eneste ene…rigtig od weekend til dig og dine

   
  Svar
  1. Liselotte

   Kroppen er heldigvis min ven lige nu, Sidse. Det er udefra tingene kommer væltende og jeg prøver bare på at stå fast i stormen :-)

    
   Svar
 5. Helma

  Hvor er det dejligt, at jeres butik går så forrygende

  … vil forsøge at bestille garn igen-igen. Altså ingen tøven denne gang pga. farveovervejelser, for så er der udsolgt :-) Men jeg er tålmodig og glæder mig på jeres vegne.

  Rigtig god weekend

   
  Svar
  1. Liselotte

   Helma, han vil glæde sig til, at du lægger en bestilling derinde – og jeg tror, at han får lagt nye varer på hylderne i starten af næste uge – mere luksus, tror jeg :-)

    
   Svar
 6. kokken

  Pas nu på det der krydsnøgleapparat ikke kommer til at fylde din hverdag alt for meget;)) På den anden side er vi jo nogen der gerne vil modtage garn fra Gug. Kenneth har mailet mig og jeg får garn til week-enden!! Jubiiiii…….. God week-end til jer herfra!

   
  Svar
  1. Liselotte

   Fru Koch, det glæder mig, at du får garn til weekenden. Det er i hvert fald sendt, ved jeg :-)

   Jeg passer på med krydsnøgleapparatet, men lige præcis i går, var det balsam for en flosset sjæl :-)

    
   Svar
 7. yt

  Håber din fredag bliver bedre ;)

  Mon ikke der hjælper lidt, når der vælter nye herlighedder ind over dørtrinnet,
  det håber jeg.

  Yt.
  God weekend !

   
  Svar
 8. Jane

  Med ønsket om en fredelig fredag til alle – til dig og dine – og dem der læser med. Med sådan en portion god energi og positive intentioner sendt ud i atmosfæren kan vi kun lave en god fredag.
  Nyd den – der findes kun denne ene.

   
  Svar
 9. Tove

  Hej Liselotte!
  Jeg har i dag modtaget min garnpakke, med lækkert, lækkert garn fra det kendte verdensfirma. Garnet er dejligt blødt og skønne farver, jeg er superglad.
  Sig pænt tak fra mig til den flittige direktør i firmaet ;)
  Rigtig god weekend
  Mvh. Tove

   
  Svar
  1. Liselotte

   Det skal jeg meget gerne gøre, Tove. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds. Jeg synes også, at det er meget lækkert, men det vil glæde ham, at jeg ikke er den eneste :-)

    
   Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)