Mere tid, tak

Gid døgnet havde flere timer, men uagtet at jeg ind imellem synes, at der er indignerende få timer at gøre godt med, er det alligevel lykkedes mig at få strikket endnu en Jenny & Villy og denne gang i størrelse 2-3 år.

Slet ikke tosset…

Jeg har eksperimenteret lidt med lukketøj og afsluttende kanter og jeg ender altid der, hvor jeg har forfærdelig lidt lyst til at skrive alt for konkret, men mere har lyst til at komme med forslag og inspiration. Mon det går an, tænker jeg så. Nogen vil gerne have helt konkrete anvisninger med antal og rækker, mens andre gerne bare snupper idéer og gør dem til deres egne. Jeg er selv den sidste slags, så derfor er det sikkert så svært for mig, at blive diktatorisk.

Der er fortsat et stykke vej, inden der foreligger en opskrift, men jeg er kommet et godt skridt nærmere. Nu mangler jeg bare, at vi indfører døgnet med 36 timer.

Relaterede skriv

24 kommentarer

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  31. marts 2011 at 21:07

  Jeg må snart prøve at få skrevet lidt ned, men jeg går som katten om den varme grød, for jeg er altså ikke god til det. Jeg er så bange for at være uklar eller skrive noget forkert eller…

  – snart gør jeg noget :-)

 • Svar
  Ulla S.
  31. marts 2011 at 19:24

  I disse dage kunne jeg faktisk godt bruge 40 timer i døgnet – de 4 af dem skulle være reserveret AFSLAPNING og LAVE INGENTING!

 • Svar
  GitteSP
  31. marts 2011 at 16:15

  Jamen er meget imponeret over al det du kan nå på dine 24 timer …. hvad kunne det dog ikke blive til med 36 ;-)

 • Svar
  Harpa Jónsdóttir
  31. marts 2011 at 15:12

  SLET ikke tosset, nej :-)
  Din opskrift vil nok blive populær, når den er færdig.

 • Svar
  Elmer
  31. marts 2011 at 14:53

  Hvor er den flot, og her er der snart en på vej som rent faktisk kan passe den slags. Og hvor er dine BILLEDER flotte! Det kunne mange andre bloggere inkl. mig selv lære meget af.

  Med venlig hilsen Elmer.

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   31. marts 2011 at 21:06

   Tak skal du have, Elmer og velkommen til :-)

 • Svar
  Lena
  31. marts 2011 at 14:03

  Trøjen er rigtig sød, bare man kendte sådan nogle små nus.

  Den med 36 timer er jeg helt med på, og et par ekstra lørdage og søndage i ugen ville heller ikke være af vejen :-)

 • Svar
  Britta
  31. marts 2011 at 13:08

  En yndig trøje, det ligefrem kribler i fingrene efter at strikke den, håber du vil dele opskrften med os alle :-)

 • Svar
  Anna-Lise Ravn
  31. marts 2011 at 11:54

  Du er jo fantastisk til at udnytte de 24 timer døgnet har!
  Meget flot trøje, må lige sende en ordre til Kenneth på garnet,
  så jeg er klar når opskriften kommer.
  Kan den evnt. strikkes med to tråde af den tynde Blackhill,
  jeg har efterhånden et fint lager.
  m.v.h. A.L.

 • Svar
  Fríða
  31. marts 2011 at 11:03

  ej, hvor er de söde, dine börnetröjer! og sikke en mængde smuuukt garn I har fået ind af dören. det er nok meget heldigt at jeg ikke bor lige i nærheden, for jeg kunne nemt blive til en pestilence, bare for liiiige at kigge lidt på det fine garn.
  kh.fra Island
  Frida

 • Svar
  Louise
  31. marts 2011 at 10:18

  SUK – den er så fin. Jeg venter gerne :)
  God strikkelyst!

 • Svar
  FRØKEN LARSEN I/S
  31. marts 2011 at 10:16

  Hvem talte den anden dag om ufærdige produkter og manglende lyst ??? Der sker jo alverden fra din hånd, hvis jeg må sige det…
  Og ikke flere døgntimer til mig – ikke at de 24 rækker, næ næ – men jeg bliver bare for træt og det vil du også blive, søde pige.
  Har bestilt til Sukkeetrøjen nu, spændende.
  Kh. Lene.

 • Svar
  Estermarie
  31. marts 2011 at 09:55

  Jeg tænkte om du prøver den på et barn så du er sikker på at den passer mht ærmelængde osv? Bare fordi, at når jeg har strikket ud af hovedet sidder det ikke altid så godt ;)

 • Svar
  Else Marie Hansen
  31. marts 2011 at 08:58

  Åh hvor kunne det være godt med en enkelt eller 2 dage om ugen med flere timer, og hvis det bliver til noget så skriv endelig. Jeg er vild med din strik og glæder mig til opskriften.

 • Svar
  Kong Mor
  31. marts 2011 at 07:34

  Sig mig engang – hvor hurtigt strikker du egentligt? Jeg er vildt imponeret.
  De er bare så lækre de ting du tryller frem.
  Og så alt det andet du bare når.
  36 timer – hvad kunne du ikke udrette på dem?

 • Svar
  Michelle Hjortebjerg Jørgensen
  30. marts 2011 at 21:58

  Jeg bliver altid vildt imponeret over hvor meget strik du når og orker – jeg kunne ikke engang følge med om der så var 48 timer i døgnet!

  Glæder mig til opskriften – diktatorisk eller ej (selvom jeg nok er bedst til “ordrer”)

 • Svar
  Linda
  30. marts 2011 at 21:40

  Måske kunne vi stemme om det? Det der med de 36 timer – jeg er i hvert fald på!
  :-)

 • Svar
  Jane Marquardtsen
  30. marts 2011 at 21:40

  Ih, hvor jeg glæder mig til den opskrift. Har lige købt garn hos Kenneth til bla den, så jeg er klar :-)

 • Svar
  Ditte
  30. marts 2011 at 21:06

  Ihh, Villy er blevt rigtig skøn, og lukningen er lige icing on the cake.
  Jeg går med på ideen om 36 timer i døgnet, det skulle vel ikke være så svært ;)

 • Svar
  Sidsel
  30. marts 2011 at 20:58

  Liselotte, du er bare for god:-) alt det du orker. Jeg bliver sg vildt imponeret. Jeg takker ja til 36 timers døgn. Vildt alt det garn som er dukket op. Jeg ville gerne købe i mængder, men jeg når intet pt. Ikke engang mit sennepsgarn til Snowbird er vundet op. Og jeg synes farven er så fin, at jeg ikke kan vente;-)

 • Svar
  Mads Peder Nordbo
  30. marts 2011 at 20:40

  Hov … Fik jeg sagt, at jeg ikke er så skarp i ‘blog’ endnu. Jeg glemte mit hue-link:)

  http://wotanazlabyrint.wordpre.....redagsbog/

  Suk!

 • Svar
  Mads Peder Nordbo
  30. marts 2011 at 20:39

  Ja, du har ret. Jeg kunne også godt bruge et par mads-dubletter i ny og næ, så kunne den ene arbejde, en anden læse en god roman, en tredje være lidt nyttig i hjemmet, og en fjerde (nej, det må faktisk gerne være den første, fordi det er den bedste opgave) hygge med Arendse (datter på 8).

  Jeg synes, det der med at strikke er lidt sejt. Selv har jeg kun leget med strikkepinde fra min mors sybord som lille, så indsigten er *indrømmet* uendelig lille, men … da jeg for nylig spurgte en god ven, om hun ville strikke mig en #fredagsbog-hue, gik det godt nok stærk. To dage, så var der en superfin hue klar med flotte bogstaver strikket ind i og det hele! Og jeg er meget, meget stolt af den:)

  Jeg tror ikke, at man kan sætte foto ind som gæst, så derfor linker jeg til den, hvis nogen bare brænder efter at se en hjemmestrikket #fredagsboghue:)

  De bedste hilsner og en kopfuld strikkerespekt

  Mads

 • Svar
  Camilla
  30. marts 2011 at 20:21

  Kan kun give dig ret. Som børnefamilie med forældre på fuld tid, ja så er det eneste man mangler faktisk flere timer i døgnet;-) Men du formår da og udnytte dine timer godt, hi hi;-) Super lækker trøje.

 • Svar
  Helle
  30. marts 2011 at 20:11

  ja tak til 36 timer i et døgn :) og sød trøje/bluse …

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)