Det kunne måske se gråt ud, men…

Der er ikke meget lys udenfor og sådan fortsætter dagen formentlig. Man skal lede længe. Måske jeg bare opgiver og tænder stearinlys i stedet, sætter mig ned ved langbordet og nyder, at jeg er havnet midt i en fridag som i rigtigt FRI. Jeg må gøre lige akkurat, hvad jeg har lyst til. Det sker ikke alt for ofte.

Jeg har lyst til at rydde op, gøre rent, vaske tøj og så endelig slå mig ned ved bordet med en god historie i ørerne og et strikketøj mellem hænderne. Det lyder som verdens bedste plan, synes jeg.

I eftermiddag kommer Lene forbi til te. Jeg elsker, når vi er sammen. Hun beriger mit liv og måske ses vi ikke ofte, men det gør bare, at jeg sætter endnu større pris på, når vi endelig lykkes med at mødes. Hun er den klogeste kone. Jeg si’r det bare :-)

Relaterede skriv

9 kommentarer

 • Svar
  Marianne Bentzen
  10. november 2011 at 12:52

  Jeg er overbevist om, at du har ret ang. Lene. Hun er en dejlig engageret klog pige, som jeg har stort udbytte af at læse (hendes blog)
  Håber at I havde en god dag.
  Kærlige knus Marianne

  • Liselotte
   Svar
   Liselotte
   10. november 2011 at 14:10

   Hun er en klog, kærlig og ærlig kvinde, Marianne. Dem sætter jeg stor pris på :-)

 • Liselotte
  Svar
  Liselotte
  10. november 2011 at 12:21

  Det bliver en dejlig torsdag. De kedelige pligter er ved vejs ende og nu er der kun hyggen tilbage :-)

 • Svar
  Bodil
  10. november 2011 at 11:45

  Rigtig hyggelig FRIDAG til dig. Det er da nogle gode ting at fylde sådan en torsdag med…dejlig med en dag en gang i mellem hvor man kan gøre/fylde på med hvad man har lyst til eller orker :-)

 • Svar
  Therese
  10. november 2011 at 11:00

  Åh, hvor dejligt at I to damer skal mødes. Gid jeg sad med, ved bordet :-) Ha’ en god dag, Liselotte.

 • Svar
  Hjortebjerg
  10. november 2011 at 09:58

  Hav en fantastisk fridag!

 • Svar
  Anette
  10. november 2011 at 09:56

  Lyder som om du er i gang med en super dag – jeg læser også med på Lenes blog så I må hygge jer :)

  I er begge fantastiske til at berige os andre med mange forskellige emner – tak for det :)

 • Svar
  GitteSP
  10. november 2011 at 09:05

  Tændte lys gør underværker ….. Te-besøg af skønne koner ligeså. Ha’ en dejlig torsdag :-)

 • Svar
  Randi
  10. november 2011 at 09:03

  Det lyder da som en rigtig dejlig dagsplan – en god blanding af praktiske gøremål, afstressende alenetid og hyggeligt og givende samvær. Det kan vel næppe blive meget bedre. Håber, at din dag bliver præcis så dejlig, som der er lagt op til !

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)