13

Pandekager og semlor eller hvordan man ansøger om en mavepine

Nogen her i huset bager pandekager, for det er jo international pandekagedag og vi skulle nødig glemme at helligholde den slags. Det kunne også have været helligholdelse af fettisdag med semlor i massevis, men dagen er jo ikke forbi, så ingen kan vide, hvad det ender med, inden solen går ned. Først pandekager.

Jeg er vild med Kastehelmi. Det er finsk for dugdråber og jeg er vild med Ittalas design, som i den grad fører mig tilbage til barndommens erindringer om glaskander fyldt med iskoldt saftevand. Faktisk er jeg så vild med det, at jeg nok lige fik købt en smule af det i går.

Pandekagerne kan jo snildt serveres på et af de smukke fade, jeg var heldig at få fingre i…

De smager måske ikke bedre, men de tager sig smukt ud, er jeg sikker på.

Gider vi bagefter, står der Mariefred på programmet. Måske energien kun er til at læne sig tilbage med te og strikketøj. Så er det også i orden. Ferie er kun at gøre, hvad man gider.

Bonusinfodu kan altså finde guld lige her, hvis du er til noget af det fede, nordiske design til outlet-priser og så sender de endda lige til døren.

You Might Also Like

13 Comments

 • Avatar
  Reply
  jette
  27. februar 2012 at 17:56

  Uh, Kivi stagerne har jeg skam allerede en mindre samling af (mindre, som i: 3! men det er også kun 3-4 måneder siden jeg begyndte. ) Den forestiller jeg mig skal være meget større. Men i blå og grønne farver. Måske kunne det alligevel være fint med en rød midt i alle havfarverne.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   27. februar 2012 at 19:14

   Dem har jeg også en stak af i flaskegrøn, blækblå og turkis – alle fra midt 80’erne :-)

 • Avatar
  Reply
  jette
  26. februar 2012 at 11:34

  Det er jeg også ret begejstret for. Allerhelst ville jeg have haft en limited edition skål i rød, men det lykkedes mig aldrig nogen sinde at finde et eneste sted, hvor man kunne købe den på Internettet. Jeg undrer mig nærmest over, hvor jeg så billedet af den første gang. Men det har nok været på Iitalas hjemmeside.

  • Liselotte
   Reply
   Liselotte
   26. februar 2012 at 12:02

   Jeg kan ikke engang huske, om jeg så den røde skål, Jette, for jeg havde øje på nogle af de andre farver :-)

   Måske en erstatning kunne være en lille fyrfadsstage i den røde. Den har de på den side, jeg linker til :-)

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  22. februar 2012 at 09:17

  Det er gode og dejlige ting, jeg bærer med hjem heroppe fra. Jeg glæder mig til at tage dem i brug.

  farmer, vi vil så gerne bedrages og hvor er det dejligt :-)

   

 • Avatar
  Reply
  Farmer
  22. februar 2012 at 07:00

  Er det bare mine øjne? Ser tallerken-billedet ikke ud, som om prikkerne roterer, når der scrolles op og ned?  :-)

 • Avatar
  Reply
  Helle D
  21. februar 2012 at 23:35

  Helt vildt farligt men fristende link! 99,- i fragt for et krus til 123,-! ØV! (og det er IKKE en fejl – det ER skam tjekket…) Men SUPER fedt fad!!!!

 • Avatar
  Reply
  Katrine
  21. februar 2012 at 20:07

  Aj hvor det er et flot fad. :-) Me want…

 • Liselotte
  Reply
  Liselotte
  21. februar 2012 at 18:35

  Faaarligt link… og selvfølgelig har du det også på ønskelisten, Anne :-)

 • Avatar
  Reply
  Carina
  21. februar 2012 at 17:22

  Rigtig flot fad. Jeg kan lige forestille mig de dampende lysebrune pandekager på dette fad… uhmm

 • Avatar
  Reply
  Sandra
  21. februar 2012 at 16:02

  Smukt fad, og farligt link;o)
  God pandekagedag!

 • Avatar
  Reply
  Anne Dyrholm Stange
  21. februar 2012 at 15:54

  Igen et smil mellem du og jeg!

  Gæt hvad jeg skrev på min ønskeseddel i sidste uge…

 • Avatar
  Reply
  Ina
  21. februar 2012 at 14:18

  Utrolig flot fad!

  P.s. Pandekager smager fantastisk med creme fraiche ;)

 • Tak for, at du giver siden liv med dine kommentarer :-)