Loading...
X

Hvem der bare var født blæksprutte

Det nye år er i gang. Jeg har hjemmearbejdsdag og det er godt og aktuelt ideelt. Her er brug for trøst og varm favn. Her er sygdom. Jeg assisterer, hvor det er nødvendigt og prøver at nå så meget, som overhovedet muligt. Det resulterede i, at jeg glemte at spise denne morgen og den slags bliver man til sidst skidt tilpas af, så nu spiser jeg. Lidt og godt. Groft og energifyldt.

Jeg afløser

Bagefter pakker jeg videre, til jeg ikke kan mere, mens jeg sidelæns brygger te, trøster og propper Strepsil i de halse, der måtte mangle. Godt det ikke er min.

Må din onsdag allerede være fuld af solskin :-)

15 kommentarer til “Hvem der bare var født blæksprutte
 1. jytteb

  Rigtig godt nytår til jer alle og god bedring til de stakler, der må trækkes med sygdom ;-) Husk,at ubehandlet varer influenza en uge og ved indtagelse af alle tilstedeværende mulige medikamenter, tager det 7 dage at blive skidtet kvit ;-)

   
  Svar
 2. FRØKEN LARSEN I/S

  Uh ha, Liselotte. Den går altså ikke. Man må ikke glemme at spise….
  Godt at ha´ nogen som dig ved sin side, når man er rigtig dårlig.
  Var jeg i nærheden, skulle jeg ha´ hjulpet dig med pakkeriet :0)
  Godt Nytår, god dag og god bedring til de syge.
  Kh. Lene.

   
  Svar
 3. Charlotte

  De er heldige, at de har dig som oppasser/assistent. Onsdagen her byder på antydningen af sol oven over skyerne. Ungen har sidste juleferiedag og den skal gennemnydes.

   
  Svar
 4. Helle

  Fy da føj, forde ramte…..godt det heller ikke er mig ;-) Du ringer bare, hvis du mangler “efterjuleassistance” :-)

   
  Svar
 5. Anne Marie

  HHejre sikke på du i aften er godt træt men at mange sætter pris på du arbejdsflid. 
  Alle dem du har vist omsorg for i løbet af dagen og alle de strikker der modtager garn pakket fra din hånd. Det må være dagens gave for dig. 
  Knus

   
  Svar
 6. Helle Gommesen

  Uh der er sygdom mange steder…også her i huset. Heldigvis har de stadig ferie, så de kan pleje sig lidt. Rigtig god bedring til dine og god hjemme-arbejds-dag Liselotte. Kh Helle ;O)

   
  Svar
 7. Britta A

  Rigtig godt nytår, Liselotte! tak for alle dine herlige skriverier ogå billeder i årets løb… Ikke mindst for din inspiration, som vi er mange, der nyder godt af her !  

   
  Svar
 8. Ingelise

  Det der pakkeri gør I altså rigtig godt. Modtog kort før jul en kasse med garn – leveret til en tankstation bekvemt nær mig. Kom hjem og pakkede det lækreste garn ud og tænk ‘ nogen’ havde lagt små chokolader i oven i købet. Behøver vist ikke at sige at trods juletravlhed gik det også tjept. Tak for en dejlig oplevelse allerede inden jeg er begyndt at strikke.

   
  Svar

Tak for at du giver dig tid til at gøre det endnu sjovere at læse med herinde :-)