9

Rotunden

Mark af Scillaer

Jeg var lige i nærheden af Rotunden, så indenom var ingen omvej. Jeg skulle tjekke om scillaerne var sprunget ud og havde gjort verden blå. Det var ikke helt så overvældende, som det nogen gange kan være, men vinterorkanen for 2 år siden gjorde desværre en del skade derude.

Scilla close-up

Smukke er blomsterne nu alligevel og når jeg var i nabolaget, var det oplagt at smutte indenom. Gode venner bor med Rotunden i baghaven, men de var desværre ikke hjemme, så kaffen må jeg indtage herhjemme.

Det gør ingenting, for hjemme ventede godt selskab og en dejlig kop nybrygget kaffe. Om lidt kan det måske blive tid for lidt udendørs sysler. Jeg er i hvert fald klar, hvis solen skulle bestemme sig for at skinne mere end 30 sekunder af gangen, hvilket den ikke gør endnu.

Kenneth tager udedag med Alexander. De skal anlægge bålplads, så de kommer ind med røde kinder om nogle timer. De pakker sig ind, som var det vinter, men der er også koldt ude i blæsten, så fornuftig påklædning er at foretrække. De har besluttet sig for, at de vil forberede stensætningen omkring bålpladsen – og så kunne de passende overveje at tage nogle af de træstubbe vi har liggende og anvende dem som bænke. Det kunne blive fantastisk, tror jeg.

Hvid Scilla

I skovbunden ude ved Rotunden gemte sig forøvrigt også en hvid Scilla (?) med små og sarte blå striber. Den var så fin, så jeg måtte tage et billede af den. Jeg har aldrig set mage.

En dejlig dag :-)

Du vil sikkert også kunne lide